BIST 10.234
DOLAR 32,21
EURO 35,13
ALTIN 2.476,15
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Siz olsaydınız ne yapardınız?

Kocanız sizi aldatıyor ve sevgilisiyle buluşmak üzereyken trafik kazasında ölüyor. Siz olsaydınız ne yapardınız?

Abone ol

Ve siz, bir gün sonrasını görüyor olsanız, eşinizi terk mi edersiniz yoksa onun ölümüne engel mi olursunuz? Türk yönetmen Mennan Yapo'nun çektiği "Sıradışı" filminin galasına bu soru damgasını vurdu.

Başrollerini Sandra Bullock ve "Nip/Tuck" dizisinin yakışıklı cerrahı Julian McMahon'un oynadığı "Sıradışı" filminin özel gösterimi, geçtiğimiz günlerde Maçka'daki G-mall'da yapıldı.


Türkiye'de bugün vizyona girecek olan filmin özel tanıtım gecesine aralarında Oktay Kaynarca ile sevgilisi Özgü Namal, Selçuk Yöntem, Ece Erken, Mustafa Altıoklar ve Demet Tuncel gibi ünlü isimler de katıldı.

Sandra Bullock'la beraber İstanbul'a gelecek olan yönetmen Mennan Yapo ise asker kaçağı olarak gözüktüğü için galaya katılamadı. Bir gün sonrasını gören bir ev kadını, hem kocasının ölümünü hem de kendisini bir başka kadınla aldattığını öğreniyor.

Bir yandan gururu incindiği için kocasını terk etmek isyen ama diğer yandan da onun ölümüne engel olabileceğini düşünen kadının öyküsünün anlatıldığı filmin galaya katılan davetliler, "Siz olsaydınız ne yapardınız?" sorusuna şu yanıtı verdi:Ece Erken: Filmi gerçekten çok beğendim. Konu biraz karışık, hala çözmeye çalışıyorum.

Böyle bir durumda kalsam kafayı yerdim ama büyük bir ihtimalle ben kurtarmam. Özgü Namal: Enterasan bir senaryo, çok beğendim. Keşke bizde de böyle senaryolar yazılsa da oynasak. Hayatta hiçbir şey sevdiğiniz birini kaybetmeye değmez. Ben kurtarırım. Hayat bu kadar basit değil.Demet Tuncel: Beni çok etkiledi.

Çok güzel bir film olmuş. Ben böyle bir durumda eşimi kurtarmaya çalışırdım. Neticede çoçuklar var, paylaşılmış bir hayat var.Mustafa Altıoklar: Bu filmi bugüne kadar en beğendiğim filmler arasına koydum. Mennan Yapo'yu da çok başarılı buldum.

O kadar çok şeyi bir arada anlatmış ki. Bu aslında bir risk ama o bunu çok iyi başarmış.Oktay Kaynarca: İyi senaryo, iyi teknik, iyi oyunculuk. Filmi beğendim. Gözümün önümüne Sandra Bullock'tan başka oyuncu da geldi ama o da sade oynamış, abartmamış. Filmin sonunu kestiremiyorsunuz. Türk yönetmeni kutluyorum.