BIST 10.083
DOLAR 32,48
EURO 34,84
ALTIN 2.440,13
HABER /  GÜNCEL

Alex'i neden oyundan attığını açıkladı!

Hakem Aytekin Durmaz, Fenerbahçe'nin kaptanı Alex'e o kırmızı kartı neden gösterdiğini anlattı.

Abone ol

Pazartesi akşamı F.Bahçe-Karabük maçının 6. dakikasında kaptan Alex'in Nikoliç'e dirseğine gösterdiği kırmızı kartla bir anda gündeme oturan Aytekin Durmaz'dan açıklama geldi.

F.Bahçe, Karabük'ü 10 kişiyle yendiği için eleştirilerin bir kısmını teğet geçen Aytekin Durmaz, Kaptan Alex'e gösterdiği kartın gerekçesi merak ediliyor. Gözlemci Erol Ersoy da Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki hakem odasında olay hakeme sordu. 

'DİK DURMAK İÇİN'

Maçın gözlemcisi Erol Ersoy'un karşılaşma sonunda soyunma odasında 'Başarısızdın Aytekin' dediği, Durmaz'ın ise 'Alex'i oyundan atarak dik duruş sergiledim' diye cevap verdiği öğrenildi.

İLGİNÇ DİYALOG

Durmaz'ın yardımcıları ve 4. hakemle soyunma odasına girdikten sonra, 'İyi maç yönettim' sözleri üzerine gözlemcisi Erol Ersoy ile arasında şu diyalog yaşandı:

- Erol Ersoy: Başarısızdın Aytekin...

- Aytekin Durmaz: Hocam, Alex'i oyundan atarak, dik durdum...

- Erol Ersoy: Alex'e gösterdiğin kırmızı kart yanlıştı. Ayrıca gösteremediğin kartlar ve vermediğin pozisyonlar da vardı...

- Aytekin Durmaz: Hocam, o pozisyonda Nikoliç abartılı bir şekilde kendisini yere atınca aldandım ve kırmızı kartı gösterdim...

- Erol Ersoy: Bu mu dik durmak!..