BIST 10.657
DOLAR 32,06
EURO 34,81
ALTIN 2.423,18
HABER /  SPOR

Alexe yan bakana hayat yok

Zico'nun sürpriz oyuncu tercihleri Alex ile ilgili süpheleri bir kez daha gündeme getirdi.

Abone ol

Alex'in takım içindeki etkinliği geçmiş sezonlarda da konuşulmuş ama hiç bu seneki kadar korkunç iddialar ortaya atılmamıştı. Zico'nun gelişiyle beraber Alex'in takımı kurduğu, onunla yakın olanların forma giydiği iddiaları gün geçtikçe artıyor.

Alex ile tartışması sonu oldu
Ankaraspor ve Newcastle karşılaşmalarında Alex ile tartışan Fenerbahçe'nin orta sahadaki dinamosu Aurelio o maçların ardından ilk 11'de düşünülmüyor.
Frikik tartışması Ümit'i yedeğe itti
Danimarka'daki Randers maçında kazanılan frikiği Alex yerine Ümit Özat kullanmış ve kaçırılan pozisyon sonrası Alex kaptanına tepki göstermişti.

Zico'nun gidişini Alex engelledi
Üst üste alınan sonuçlardan sonra F.Bahçe yönetiminin Zico'nun biletini kestiği, o günlerde Alex, Zico ile devam edileceğinin açıklanmasından sonra F.Bahçe'de 3 yıl daha kalabileceğini belirtmişti. Belki de tesadüftü...

Kezman yerine 'Kanka' oynuyor
Sezon başında Kezman ile oynayan Zico'nun daha sonra Deivid tercihine dönmesi de camiada "Alex, Kezman yerine 'kankası' Deivid'in oynamasını istiyor. Bütün pasları ona atıyor" şeklinde yorumlar yapılmasına neden oluyor.
Anelka ve Pierre Alex'i işaret etmişti
Fransız yıldız bir sohbetimizde "Bir takımda ikiden fazla Brezilyalı varsa, mutlaka Brezilya çetesi oluşur. Bunun örneklerini dünyanın her yerinde görebiliriz. Alex ve arkadaşları maç dışı bana karşı olumsuz değillerdi. Ama ne zaman sahaya çıksak, akılları birbirleri ile paslaşmakta ve gol attırmakta oluyordu" demişti.

Haber:Deniz Derinsu
Kaynak:www.sabah.com.tr