BIST 10.891
DOLAR 32,94
EURO 35,76
ALTIN 2.529,05
HABER /  SPOR

Alexden süper gol taktiği

Alex Süper Kupa'dan sonra kendi takımına da süper gol taktikleri verdi...

Abone ol

Alex, kendi internet sitesinde yaptığı açıklamada, Süper Kupa'da takımın oyunundan memnun olduğunu ifade ederek, “Kariyerimizde önemli bir gün daha yaşadık ve müzemize bir kupa daha kazandırdık. Kazanmak her zaman güzeldir, hele bir de böyle önemli bir dönemde kazanmak çok daha güzel oluyor. Takımın oyunundan, kendi performansımdan ve özellikle de kupadan dolayı çok memnun oldum” değerlendirmesinde bulundu.

Takımın oyunundan övgüyle söz eden Brezilyalı futbolcu, gol yolları için uyarıda bulunarak, şunları kaydetti:

“Takım içinde çok kaliteli futbolcular var. Aynı zamanda takım olarak da iyi bir oyun oynadık, ancak öyle can alıcı hatalar yaptık ki bunlar affedilmeyecek hatalardı. Üretici olmamız gerekiyor. Gol yollarına daha fazla önem vermemiz gerektiğine inanıyorum. Antrenmanlarda ve karşılaşmalarda gole yönelik çalışmamız gerekiyor. Takımımızın daha ilerilere gideceğine inanıyorum, ancak eksikliklerimizi gidermemiz gerekiyor.”
YİNE KAPTAN O

Fenerbahçe'de bu sezon kaptanlığa getirilen Alex de Souza, kaptan olmasının kendisinde bir değişiklik yapmayacağını dile getirerek, “Kaptan olmam takım içinde kendimi daha iyi hissetmemi sağlayacak ve takımıma katkımı artıracaktır” dedi.

Liderlik vasıflarının neler olduğu konusunun her zaman tartışıldığına dikkati çeken Alex, şöyle devam etti:

“Liderlik vasıflarının neler olduğu mevzusu hep tartışılmıştır. Ancak bunun yazılı bir formülü yoktur. Çünkü her kişi ve her liderin kendine göre bir sistemi vardır. Şimdiye kadar iki defa kaptanlık yaptım ve bu sefer üçüncü kez kaptan olacağım. İlk olarak Coxa'da, sonra Vanlerlei'in hoca olduğu Cruzeiro takımında kaptanlık yapmıştım. Şimdi ise Fenerbahçe'de kaptanım. Tabii ki burada milli takım kaptanlığından bahsetmedim.”