BIST 10.891
DOLAR 32,94
EURO 35,76
ALTIN 2.529,05
HABER /  SPOR

Sergen Yalçın krizi bitmiyor

Para cezası çarptırılan Sergen Yalçın krizi devam ediyor. İşte gelişmeler;

Abone ol

Eskişehirspor yönetimi, disiplinsiz davranışlarda bulunduğu gerekçesiyle para cezası verdiği Sergen Yalçın'dan da, teknik direktör Metin Diyadin’den de vazgeçmiyor.

Sergen Yalçın ile Metin Diyadin arasındaki gerginlik yönetimde de kriz yarattı. Bazı yöneticiler Sergen’in gitmesini isterken, Başkan Nebi Hatipoğlu’nun yıldız futbolcunun kalmasından yana tavır sergilediği belirtildi.

Yönetim, para cezasına çarptırdığı Sergen'ı Nevşehir’deki kampa gönderirken, bu karara tepki gösteren Metin Diyadin, Nevşehir’deki yardımcılarını kamptan geri çekti, kendisi de kampa gitmedi. Diyadin’in yönetime Sergen'le çalışmak istemediğini açıkça belirttiği ancak yönetimin flaş transfer Sergen Yalçın’la yola devam kararı aldıkları belirtildi.

Yönetimin bunun yanı sıra Metin Diyadin’in de gitmesini istemediği, Diyadin ile Sergen arasındaki gerginliğe çözüm bulma gayreti içerisinde olduğu kaydedildi.

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Cemal Okan Yüksel, dün akşam yaptıkları yönetim kurulu toplantısında Sergen Yalçın ile teknik direktör Metin Diyadin konusunu ele aldıklarını belirtti. Toplantının geç saatlere kadar sürdüğünü ancak net bir karar alınamadığını kaydeden Yüksel, Metin Diyadin ile Sergen Yalçın arasındaki gerginliğe çözüm bulmaya çalıştıklarını söyledi.

Cemal Okan Yüksel, Eskişehirspor’un büyük bir camia olduğunu ifade ederek, "Kimse Eskişehirspor’a gözdağı veremez. Kimse Eskişehirspor’dan büyük değildir. Yönetim kurulumuz soruna çözüme yolları aramaktadır. Bu sorunu da en kısa sürede çözecektir" dedi.

Eskişehirspor ile yolları ayırma noktasına gelen teknik direktör Metin Diyadin ise bir hafta geçmesine rağmen yönetimin sıkıntıya çözüm bulamadığını söyledi. Konudan sıkıldığını ifade eden Diyadin kararını en kısa sürede açıklayacağını belirtti.