BIST 10.277
DOLAR 32,33
EURO 34,84
ALTIN 2.390,64
HABER /  SPOR

Alex ve Güizadan güzel haber

F.Bahçe, Kadıköy'de kapışacağı G.Saray derbisi öncesi sakatlıkları süren yıldızlarının sıkıntısını yaşarken Alex ve Güiza'da umut ışığı belirdi..

Abone ol

Sakatlığı bulunan yıldızlar dün kontrolden geçti. Doktorlardan gelen son rapor şöyle: Alex ve Güiza'nın Galatasaray maçına yetişme ihtimalleri yüzde 51... Lugano'nun ise hem Bükreş'te hem de derbide oynaması zor.

Fenerbahçe teknik heyetinin Avrupa ve Süper Lig’deki zorlu süreçte canını sıkan en büyük olay hiç şüphesiz takımdaki sakatlıkların ciddiyeti.

Gaziantep deplasmanında Deivid, Lugano, Güiza ve Alex’ten yoksun olarak mücadele etmek zorunda kalan Sarı-Lacivertli ekip, özellikle ikinci 45 dakikada çok kötü oynamış ve uzatmalardaki golle galibiyet serisine nokta koyarak, İstanbul’a puansız dönmek zorunda kalmıştı. Zorlu Steaua Bükreş ve Galatasaray maçları öncesi adeta seferberlik ilan edilen Samandıra’da, sağlık kurulu yoğun mesaiye başladı.

Teknik direktör Daum’un sürekli iletişim halinde olduğu kulüp doktorları dün Lugano, Alex ve Güiza ile ilgili daha net tespitlerde bulundu.

Lugano’nun adalesinde yırtık
Uruguay Milli Takımı’ndan sakat dönen Lugano’nun sol bacak arka adalesinde yırtık olduğu ve savunma oyuncusunun Steaua Bükreş mücadelesi ile Galatasaray derbisinde oynamasının çok zor olduğu belirlendi.

Uruguaylı oyuncuyla ilgili haberler sonrası keyfi kaçan teknik direktör Daum, Alex ve Güiza’daki gelişmeleri öğrenince sevindi. Özel olarak çalıştırılan iki futbolcunun Bükreş deplasmanında forma giymelerinin uzak ihtimal olduğu ancak Kadıköy’deki Galatasaray derbisinde sahaya çıkma ihtimallerinin bulunduğu belirtildi.

Vederson ve Bilica da sakatlandı!
İki futbolcunun sakatlıklarında da olumlu gelişmeler olduğu kaydedildi. Alex ve Güiza’nın, Galatasaray maçında oynama ihtimallerinin yüzde 51 olduğu, hafta sonuna kadar bu oranın yükselebileceği kaydedildi. Düz koşulara başlayan Deivid’in ise oynamasının mümkün olmadığı bildirildi.

Öte yandan Antep maçında sol ön baldırına darbe alan Bilica ile kasıklarında ağrı bulunan Vederson’un dünkü idmana çıkamamaları da keyifleri kaçırdı. Bilica’nın Steaua Bükreş maçında forma giyme ihtimalinin bulunduğu ve maç gününe kadar yoğun tedavi altında tutulacağı bildirildi.