BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  SPOR

Alex de Souza yıllar sonra Aziz Yıldırım hakkında konuştu

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye gelen ve dün oynanan Fenerbahçe-Konyaspor mücadelesini izleyen Alex de Souza, Aziz Yıldırım hakkında açıklamalarda bulundu.

Abone ol

Fenerbahçe'nin, evinde ağırladığı Konyaspor mücadelesini takımın efsane ismi Alex de Souza izledi. Türkiye'ye Hadi isimli yarışma programını bir bölüm için sunmaya gelen Souza, gelmişken hasret kaldığı stada girdi.

Mücadeleyi Ali Koç'un locasından izleyen Brezilyalı efsane, ülkesine dönmeden önce Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım ile ilgili açıklama yaptı. Alex de Souza, sosyal medya hesabından şu şekilde konuştu;

"Bana bir çok insan Başkan Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman hakkında soru sordu... Onlara karşı hiç bir kötü düşüncem yok... Beraber geçirdiğimiz güzel şeyleri tutuyorum içimde. Aykut Kocaman'a futbol antrenörlüğü yaşamında ve aile hayatında başarı ve mutluluklar diliyorum. Aynı sağlık ve mutluluk dileklerini Başkan Aziz Yıldırım için de sunuyorum... İçimde düne kadar negatif his kırıntıları kaldıysa bile dün Şükrü Saraçoğlu stadına girip taraftar gibi maçı izleyince sıfırlandı."

Ali Koç'a teşekkür ederim
İstanbul'da çok güzel ağırlandığını belirten de Souza, "Başkan Ali Koç'a bana olan misafirperverliği ve ettiğimiz sohbet için çok teşekkür ederim. Brezilya'ya yeni bir top hediye edilmiş bir çocuk neşesiyle dönüyorum. Türk halkına bana olan sevgilerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum." dedi.

Aykut Kocaman'dan Alex de Souza açıklaması
Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, maçın ardından Alex'le karşı karşıya getirilmesiyle ilgili durumu 'Aptalca' olarak yorumladı.

Maçta zaman zaman yaşanan protestoların tekrar sorulması üzerine konuşan Kocaman, "İnsan şöyle bir hayatına baktığı zaman, bu kadar saçma sapan bir şeyi nasıl düşünür diye bakmak gerekiyor. Aykut Kocaman olarak protesto edilecek ne yapmış olabilirim? Tarihin en sıkıntılı döneminde bayrağı bir şekilde taşımaya çalıştık. Bu mu protesto sebebi. Bunu Fenerbahçelilerle özdeşleştirmek kadar aptalca bir konu olamaz. Bir düşman ortaya çıkarma gibi bir durum söz konusu. Bu durumun faydadan çok zararı var" dedi.

KADER BİRLİĞİ YAPTIK
Alex'in maça gelip çok şahane bir karşılaşma seyrettiğini sözlerine ekleyen Kocaman, "Ben Alex'le düşman da değilim rakip de değilim. Biz çok sıkıntılı dönemde Alex'le kader birliği yaptık. Bizi karşı karşıya getirmekle insanların ne yapmaya çalıştığını anlamış değilim. Fenerbahçeliler de bu tuzağa ısrarla düşüyor. Ben dağıtımcı değil bütünleştirici bir insanımdır. Alex'le birlikte bu bayrağı uzun süre taşımaya çalıştık. Zaman zaman istenmeyen şeyler oldu. Ama şu anda o bambaşka bir hayat yaşıyor, ben bambaşka bir hayat yaşıyorum. Ama şu karşılaştırma durumunu anlamış değilim. Keşke karşılaşsaydık, sarılırdım ben ona" dedi.