BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN

Aldatılan kadın deşifre etti

Tamer Karadağlı'nın aldattığı için kendisinden boşanan eşi Arzu Balkan, sırları deşifre etmeye başladı.

Abone ol

Tamer Karadağlı'nın boşandığı eşi Arzu Balkan çok öfkeli. 4.5 yıl evli kaldığı Tamer Karadağlı'nın kendisini aldatmasının rahatsızlığı içinde. Şöyle diyor Arzu Balkan, "Açıkcası sadakatsizlik yüzünden evliliğimizin biteceği hiç aklıma gelmedi."

İşte Arzu Balkan'ın anlattıkları; 

"Tamer Rus kadınlarla birlikte olduğunu duyduktan sonra uzun bir süre onu öpmedim...  Uzun süre arkadaş gibi yaşadık. İhanet olarak benim bildiğim o olay ilkti. İlk defa benden başka birileriyle birlikte olduğunu öğrendim. "

"TEST YAPTIRMASINI İSTEDİM"

"Sağlıklı olduğuna ilişkin kan testi yaptırmasını istedim. Gerçekten sağlıklı olduğunu anlamak için check-up yaptırmasını istedim. Ama yaptırmadı. Zaten Tamer aptal bir insan değil. Korunmanın yolları var, o da korunmuştur. Rus kaçamağı sıradan bir aldatma hikayesi değildi."

DENİZ UĞUR İLE TEK GECE DEĞİL

"Tek gecelik bir ilişki benim için önemli değildi. Ama ikincisi gerçek bir ilişkiydi.  Hayat seçimlerden ibarettir. Her seçim bir vazgeçimdir. Tamer beni seçmedi. Beni tercih etmediği için evleri ayırdık."

İLİŞKİYİ SORDU MU?

"Sordum. İş arkadaşı olduğunu söyledi. ” Aynı dizide oynuyorum “ deyince bu açıklama bana mantıklı geldi. Ama sonra beni bir şeyler dürttü ve onun başka bir ilişkisi olduğunu hissettim. Tamer’i çok iyi tanırım. Onun davranışlarında bir takım değişiklikler olduğunu hissettim."

"YATAKLARI AYIRDIK"

"Deniz Uğur ile dedikoduları da çıkınca ilişkisinin kiminle olduğunu anladım. Ama Tamer ” yok öyle bir şey, o benim sevdiğim bir iş arkadaşım “ dedi. Kafamdaki soru işaretleriyle yaşayamazdım ve bu yüzden evleri ayırdık. Evleri ayırmadan çok önce yataklarımızı ayırmıştık. Aynı evde Tamer ayrı bir yerde uyudu.. "

"ÇOCUK DOĞURMAK İLİŞKİYİ ETKİLEDİ"

"Çocuk doğurduktan sonra Tamer kendini ikinci plana itilmiş hissetti. Gitmesi çok muhtemeldi. Ama benim o dönem Tamer’in yanında bulunacak sağlığım yoktu. Çok kötü günler geçiriyordum. Bu biraz haksız rekabet oldu. Ben gerçekten her zaman eşimin yanında oldum ama o olmadı. Olmaya çalıştı ama zaaflarına yenik düştü.

"EVLİ ERKEKLE OLMANIN DA ADABI VAR"

"Ben kimseyi suçlamak istemiyorum ama ben her şeyin bir adabı olduğunu düşünüyorum. Evli bir erkekle birlikte olmanın bile bir adabı var. Ben fiziksel olarak çok bitkin bir durumdayım. Rekabet edemeyecek bir durumdayım. Karşımdaki insan ise daha serbest bir kadındı. Haksız bir rekabet oldu. Kadın kadını daha iyi anlar. İnsan ’yazık ya bu kadına yeni doğum yaptı’der ama demedi."


(Haber: Gülşen Yüksel/Vatan)