BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Alacaklıları tüfekle taradı

İki yıl önce satın aldığı otomobilden kalan borcu tahsil etmek için evine gelen 5 kişinin üzerine otomatik tüfekle ateş açtı.

Abone ol

Burdur merkeze bağlı Kayaaltı Köyü’nde çiftçi Mehmet Tetik (45), iki yıl önce satın aldığı otomobilden kalan borcu tahsil etmek için evine otomobille gelen 5 kişinin üzerine otomatik tüfekle ateş açtı. Ön koltukta oturan ve başından vurulan Hüseyin Ural (31) olay yerinde öldü. Sürücü Ahmet Yurter (34) ise kolundan ve bacağından yaralandı. Ölen Ural’ın üzerinden çok sayıda çek ve senet çıktı. Mehmet Tetik’in evine dün saat 18.00 sıralarında gelen Hüseyin Ural ile yanındaki Ahmet Yurter, Murat Şertürk (24), Bekir Karakurt (37) ile Musa Yağlı satın aldığı otomobilin borcunu ödemediğini iddia ederek konuşmak için dışarı çağırdı.

Aralarında tartışma çıktı

Tetik’in annesi ve eşi bu kişilere sert tepki gösterdi, aralarında tartışma başladı. O sırada evden elinde otomatik tüfekle çıkan Mehmet Tetik otomobile ateş açtı. Başından vurulan Hüseyin Ural olay yerinde öldü. Ahmet Yurter ise yaralandı. Murat Şertürk, Bekir Karakurt ve Musa Yağlı ile Mehmet Tetik gözaltına alındı. Mehmet Tetik’in annesi Fatma Tetik (65), beş adamın gelini Dürdane Tetik’i kaçırmaya yeltenmeleri üzerine oğlunun ateş ettiğini iddia etti.