BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Akşener'in öfkelenip "Hadi be" dediği kadın isyan etti! 'AK Parti' çıkışı olay

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in "Hadi be!" deyip uzaklaşana dek tartıştığı kadın konuştu, "Onların zaten maaşı, aşı, ekmeği iyi, bizler perişanız" dedi.

Abone ol

31 Mart yerel seçimleri için vatandaşla, esnafla buluşarak adaylarını tanıtıp oy istemek üzere sahaya inen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in dün vatandaşla yaşadığı gergin anlar gündeme damgasını vurdu.

Akşener, "Ayrı giriyoruz kardeşim. Oy vermeyin siz de. Mansur Beyi seçtik, neden düzeltmedi. Cumhurbaşkanlığını niye seçtirmediniz? Bitti. Ben Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinin şerrinden ailemi emanet ettim" dedi.

Vatandaşın, "Niye döndünüz?" sorusuna, "Sizin için mi parti kurduk biz?" diyen Akşener, Biz bu millet için parti kurduk. Vermeyin kardeşim bize oy. Gidin CHP'yi destekleyin, seçtirin. DEM'e teşekkür ediyorsunuz, bize küfrediyorsunuz. Hadi be!" diye yanıt verdi.

Genel seçimlerde İYİ Parti’ye oy verdiğini söyleyen yurttaş, Akşener’le tartışmasının ardından Medyascope’a konuştu. Eski CHP Kırşehir Milletvekili Bayındır’ın İYİ Parti’den aday gösterilmesiyle ilgili yurttaş şunları söyledi:

“Hüseyin Bayındır CHP’deydi, seviyorduk o da adaydı ama şimdi çıkamayacak. Yine AK Parti’ye yarayacak, olan bize olacak. Onların zaten maaşı, aşı, ekmeği iyi, bizler perişanız. Benim eşim vefat etti, çocuğumla ikimiz dul yetim maaşı alıyoruz.birisini bulsak birini bulamıyoruz. Keşke evim yakın olsa da evimin içini çekseniz, buzdolabımı bir görseniz. Alıyoruz, bir haftaya kalmıyor bitiyor.”