BIST 9.872
DOLAR 32,48
EURO 34,84
ALTIN 2.451,97
HABER /  MEDYA

Akşam'ın manşetine Hürriyet'ten tepki

Akşam gazetesinin Barbaros Muratoğlu'nun FETÖ sanığı bir hakim ile Kosova'dan birlikte ev aldığı iddialarına Doğan Holding'ten yalanlama geldi.

Abone ol

Akşam gazetesinin "Bu da mı gol değil Aydın Doğan” manşeti, Doğan Grubu'nu kızdırdı. Hürriyet, Akşam'ın haberini yalanlarken, haberde adı geçen "Serkan Aydın'ın FETÖ'cü Yargıtay Tetkik hakimi" değil bir iş adamı olduğunu duyurdu.

Akşam gazetesinde Murat Kelkitlioğlu imzasıyla yayınlanan, “Bu da mı gol değil Aydın Doğan” başlıklı haberde, Doğan Holding Ankara Temsilcisi Barbaros Muratoğlu'nun FETÖ'den tutuklu Yargıtay Tetkik Hakimi Serkan Aydın ile birlikte Kosova'dan birlikte ev aldıkları iddia edilmişti. 

Doğan Şirketler Grubu Holding Hukuk Baş Müşaviri Erem Turgut Yücel, Akşam'daki haberin koca bir yalan ve iftira olduğunu ileri sürdü. Yücel, haber için “Bir gol varsa, bu golü yiyen Akşam Gazetesidir” dedi. 

"HAKİMİ BULUP ÇIKARIN"

Serkan Aydın’ın Ankara’da madencilik ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren bir iş adamı olduğunun altını çizen Yücel, “Aynı ismi taşıyan ve FETÖ üyeliği sebebi ile meslekten ihraç edilen bir hakim varsa bile ne müvekkilim o şahsı tanır, ne de aynı siteden birlikte ev almışlardır. Kelkitlioğlu’nun zerre kadar gazetecilik namusu ve şerefi varsa, Kosova’da ev aldığını yazdığı tetkik hakimini bulup ortaya çıkarmalıdır” çağrısında bulundu.