BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.416,03
HABER /  GÜNCEL

'Cinayet mi işledim, FETÖ'cü müyüm?' dedi...

İSTANBUL'da bir banka şubesinden çıkan kişinin elindeki para çantasını kapkaç yöntemiyle çaldığı iddia edilen şüpheli, olaydan bir gün sonra bankadan çıkanları takip ederken gözaltına alındı.

Abone ol

ESENYURT'ta bir banka şubesinden çıkan kişinin elindeki para çantasını kapkaç yöntemiyle çaldığı iddia edilen şüpheli adliyeye sevk edildi.

Şüpheli adliyeye çıkarılırken görüntü alan gazetecilere, "Cinayet mi işledim, FETÖ'cü müyüm?" diye tepki gösterdi.

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Esenyurt'ta önceki gün ev sattıktan sonra Doğan Araslı Bulvarı üzerindeki bir banka şubesinden çıktıktan sonra otoparktaki araçlarına doğru yürüyen Ali S. (63) ile oğlu Ercan S.'nin (35) içinde 128 bin lira bulunan para çantasının çalınmasına ilişkin çalışma başlattı.

Olay yerindeki güvenlik kamerası görüntülerinden şüphelinin eşkalini belirleyen ekipler, olaydan bir gün sonra Beylikdüzü'nde bir banka şubesinin önünde bankadan çıkan müşterileri takip eden şüpheliyi yakaladı.

Gözaltına alınan şüpheli Vedat P. (39) para çantası çalınan Ali S. ve Ercan S. tarafından da teşhis edildi.

"Hırsızlık", "sahtecilik", "uyuşturucu madde bulundurma" ve "güveni kötüye kullanma" suçlarından 24 suç kaydının ve 5 ayrı suçtan aranmasının bulunduğu öğrenilen şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Şüpheli adliyeye çıkarılırken görüntü alan gazetecilere, "Cinayet mi işledim, FETÖ'cü müyüm?" diye tepki gösterdi.

Bu arada, güvenlik kamerası görüntülerinde şüphelinin çantayı aldıktan sonra yol kenarında bekleyen otomobile binip kaçtığı, Ercan S'nin ise hareket halindeki araca tutunmaya çalışırken araçtakilerin attığı tekme sonucu sürüklendiği araçtan düştüğü görülüyor.