BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,93
ALTIN 2.444,37
HABER /  GÜNCEL

AKP Mersin milletvekili adayları 2018 AK Parti listesi

MERSİN AKP milletvekili aday listesinde birinci sırada kim var merak konusu. AK Parti milletvekili aday listelerine son şeklini Erdoğan ve Yıldırım verdi. AK Parti Mersin milletvekili adaylarının isim listesi YSK'ya saat 17.00'da teslim edildi.

Abone ol

Mersin AK Parti milletvekili adaylarının isim listesi bugün genel merkezdeki toplantıda son şeklini aldı. AK Parti'de milletvekili aday listeleri için hummalı bir çalışma vardı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırıp AK Parti genel merkezinin 8. katına kapandılar ve Mersin adayları ile birlikte tüm illerin vekil listelerine karar verdiler.

AK Parti 24 Haziran 2018 seçimleri için milletvekili aday listelerini belirleyip saat 16.30'da YSK'ya teslim etti. AKP Milletvekili adayları arasında 126 ismin kadın olduğu öğrenildi.

AK parti toplam milletvekili aday sayısı 466 adayın evli olduğu öğrenilirken Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan ve AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım sabahın erken saatlerinde partinin genel merkezine gelerek milletvekili adayı listelerine son şeklini verdi. AK Parti'nin milletvekili aday listesi hazırlandı ve liste YSK'ya teslim edildi.

Mersin milletvekili adayları şunlar:

İSİM İSİM TAM LİSTE İÇİN TIKLAYIN