BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,75
ALTIN 2.496,55
HABER /  GÜNCEL

ISG sınav sonuçları öğrenme sayfası-ÖSYM giriş

ISG sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak, ÖSYM erişim sayfası haberimizde olacak. 20 Nisan pazar günü belirli sınav merkezlerinde ÖSYM tarafından yapılan İSG sınavı sonuçları haziranın ilk haftası içinde açıklanacak. İSG sınav sonuç bilgisi ÖSYM resmi sitesi ile aynı anda haberimizde olacak.

Abone ol

ISG sınav sonuçları ne zaman açıklanacal ÖSYM güncel bilgisi. İSG-İş sağlığı ve güvenliği sınavı 20 Nisan pazar günü yapıldı. Binlerce kişi iş yeri hekimliği ve iş yeri güvenliği uzmanlığı alanında profesyonel olmak için İSG sınavına girdi. Sınava katılan vatandaşlar şimdi İSG sınavı soru cevaplarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor. 20 Nisan ISG sınav soru cevaplarının 7 iş günü içinde erişime açılması bekleniyor. ISG sonuçlarının ise haziran ayının ilk haftası açıklanması bekleniyor. 

Peki, İSG sınav soruları ve cevapları sonrasında sonuçlar ne zaman açıklanacak? İşte, o tarihler hakkında bazı bilgiler

İSG SORULARI VE CEVAPLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK: Geçtiğimiz yıl 29 Nisan tarihinde gerçekleştirilen İSG sınavının ardından sorular ve cevaplar, 5 gün içerisinde adayların erişimine açılmıştı. Buj bilgiler ele alındığında İSG sınav soruları ve cevaplarının 24-25 Mayıs tarihlerinde erişime açılacağı söylenebilir. Bu tarih ÖSYM'nin yoğunluk durumuna göre değişkenlik gösterebilir.

İSG SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK: ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan bilgilere göre İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı 

2018-İSG 1. Dönem sınav sonuçları, 12 Haziran Salı günü adaylarla paylaşılacak.

Değerlendirme, her sorunun değeri aynı olmak üzere 100 puan üzerinden yapılacak. Adayların doğru cevap sayısı ham puanı olacak. Aşağıdaki formül kullanılarak adayların 100 üzerinden puanları hesaplanacak;

Testteki Toplam Geçerli Soru Sayısı, iptal edilen soru/sorular çıkarıldıktan sonra kalan soru sayısıdır.

İş Yeri Hekimliği sertifika alanı ile İş Güvenliği Uzmanlığı sertifika alanlarında sınava giren adayların sınavda başarılı sayılabilmeleri için 70 ve üzerinde; Diğer Sağlık Personeli sertifika alanında sınava giren adayların ise sınavda başarılı sayılabilmeleri için 60 ve üzerinde bir puan almaları gerekmektedir.