BIST 9.961
DOLAR 32,40
EURO 34,79
ALTIN 2.433,80
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Akaydın'dan AK Parti'ye yaylım ateşi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, hükümetin şehre yapılacak hizmetleri geciktirdiğini ve savsakladığını iddia etti.

Abone ol

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Örgütü üyeleri belediye ziyaret turuna Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden başladı. Partililerini makamında konuk eden Başkan Mustafa Akaydın, yeni yönetimi tebrik etti.

Akaydın, her zaman CHP Antalya il örgütü ile diyalog içerisinde olacağını, fikir ve önerilerini alacağını söyledi. Geçen hafta yapılan anket sonuçlarını CHP'lilerle paylaşan Akaydın, AK Parti'den yüzde 1,5 önde olduklarını belirterek, "Bu bizi ümitlendiriyor ve aynı zamanda bize büyük bir sorumluluk yüklüyor." dedi.

"ANTALYA'YA YAPILACAK HİZMETLER SAVSAKLANIYOR"

Başkan Akaydın, 15 aylık belediye başkanlığı süresi içerisinde merkezi idarenin baskısını üzerinde hissettiğini iddia etti. Bu konuda tespitleri olduğunu ifade eden Akaydın, "Tespitlerim doğru çıkarsa Antalya adına çok ayıp şeylerdir. Ben bir muhalefet partili belediye başkanı olduğum için Antalya'ya yapılması gereken bazı hizmetler geciktirilirse, savsaklanırsa ve olmaza konulursa bundan Antalya büyük zarar görür." diye konuştu.

Göreve geldikleri günden bugüne kadar yoğun bir tempo içerisinde çalıştıklarını belirten CHP Antalya İl Başkanı Özer Ülken de belediyeleri ancak bugün ziyaret etme fırsatı bulabildiklerini, ziyaretlerinin ise tamamen nezaket amaçlı olduğunu ifade etti.