BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Akalın'ın arabasına suç duyurusu

Eski ortağı, Okan Kurt hakkında eşi Demet Akalın tarafından kullanılan son model Range Rover marka aracı gasp ettiği iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulunuldu.

Abone ol

Popçu Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt ve babası hakkında savcılığa ilginç bir şikayet yapıldı. Kurt’un eski iş ortağı Osman Görgülü, şirketi adına kayıtlı ve Demet Akalın’ın kullanımına sunulan lüks Range Rover hakkında gasp suçlamasıyla savcılığa başvurdu.

ORTAĞI İLE BOZUŞTU

Demet Akalın’ın çiçeği burnunda eşi Okan Kurt iş ortağı Osman Görgülü ile çeşitli konularda anlaşmazlığa düşünce ortaklık da bozuldu. Görgülü Okan Kurt’un yanı sıra yakın akrabaları Abdi ve Reşit Kurt hakkında dolandırıcılık ve emniyeti suistimal iddiaları ile savcılığa suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusu dilekçesinde ilginç bir de gasp iddiasına yer verildi.

‘RANGE ROVER'A EL KOYDUK’

Osman Görgülü, ortak oldukları dönemde Okan Kurt tarafından çok beğendiği için Demet Akalın’ın kullanımına sunulan kardeşinin yetkilisi olduğu şirketi üzerine kayıtlı 2011 model 34 ZG 6552 plaka nolu Range Rover marka aracın iade edilmesini istediğini Okan Kurt ise buna karşılık‘’Senden Alacağımız var. Arabanı sana vermeyiz, el koyduk. Bizim oldu’’ diye karşılık verdiğini kaydetti.

ARACIMI GERİ ALAMIYORUM

Osman Görgülü yaklaşık 100 bin euro değerindeki aracı gerek iş ortaklığı gerek dostluk gerekse de samimiyete binaen emaneten Okan Kurt’a verdiğini fakat şimdi geri alamadığını ifade etti. Halen Demet Akalın’ın kullandığı belirtilen aracın kendisinden gasp edildiğini belirterek aracın söz konusu şahıslardan alınarak kendisine iadesini talep etti. Şikayet üzerine savcılık soruşturma başlattı.

OKAN KURT'UN AVUKATINDAN ŞU AÇIKLAMA YAPILDI

Son zamanlarda, kötüniyetli bir takım şahısların Müvekkil Eyüp Okan KURT’un adını karalamak ve kamuoyunda küçük düşürmek gayesiyle farazi senaryo ve asılsız iddialar ile müvekkil hakkında gerçek dışı haberler yaptırmak için belli başlı gazeteleri gezdiklerini öğrenmiş bulunmaktayız. Gerçek dışı ithamlara dayalı olarak gündeme gelen bu çirkin iftiraların sahibi ile ilgili olarak tarafımızca başlatılan yasal süreç halen devam etmekte olup, şüpheli hakkında “Nitelikli Dolandırıcılık, Resmi Evrakta Sahtecilik ve Kimliği Hakkında Yalan Beyanda Bulunmak” suçlarından devam eden birçok soruşturma ve kamu davası bulunmaktadır. Bu konulardaki tüm resmi bilgi ve belgeler elimizde mevcut olup, müvekkilin kişilik haklarını rencide etmek ve kamuoyunda düşürmek amacıyla yapılan bu girişimlere siz Sayın Basın Mensuplarının alet olmamasını önemle rica ederiz.