BIST 10.267
DOLAR 32,23
EURO 34,77
ALTIN 2.411,52
HABER /  SEÇİM

AK Parti'ye yakın gazeteci yeni Başbakan'ı açıkladı!

Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrası Başbakan koltuğuna kimin oturacağını açıklayan Avni Özgürel çarpıcı iddialarda bulundu...

Abone ol

A Haber’de Nihan Günay’ın sunduğu Medya Dünyası’na konuk olan gazeteci yazar Avni Özgürel, Tayyip Erdoğan sonrası Başbakanlık koltuğuna oturacak isim konusunda çarpıcı bir iddiada bulundu.

Atatürk’ün Celal Bayar’ı ekonomik kalkınma için Başbakan yaptığını ifade eden Özgürel, Binali Yıldırım’ın Başbakan olması halinde projeleriyle ekonomik kalkınmayı güçlendireceğini söyledi.

BAŞBAKANLIK KOLTUĞUNA BİNALİ YILDIRIM OTURACAK!

“Başbakanlık koltuğuna oturacak ismin Binali Yıldırım olabileceğini düşünüyorum. Siyaset yapma işini Erdoğan’a bırakıp proje üretir. Türkiye kalkınma, üretme, büyüme ihtiyacında bir ülke. Dikkatinin bu yöne çevirmeye çalışan bir ülke. Son dönemde Avrupa Birliği ile aramızda bazı problemler çıktı, Binali Yıldırım proje adamı ve bu konuları çok önemser. Atatürk döneminde Celal Bayar’ın Başbakan olma sebebi ekonomik büyüme ve kalkınmaya yönelmekti. Bayar’ın başbakanlık dönemi Türkiye’nin büyüme dönemidir. Uluslararası siyaset ve devletin genel yönelimleri Çankaya’dan yönetilsin, projeleri de Binali Bey yapsın. Bu sayede Çankaya ile Başbakanlık arasında yaşanacak çatışmalar da önlenmiş olur.”

Video hazırlanıyor...