BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,68
ALTIN 2.404,30
HABER /  POLİTİKA

Ak Partinin mezarlık sırrı

Gürsel Tekin Ak Parti hakkında çok çarpıcı bir iddiayı gündeme getirecek. Parti binasındaki sırrı açıklayacak. Bakın o sır ne?

Abone ol

Bir kaç gündür medyada, İstanbul CHP İl Başkanı Gürsel Tekin'in AK Parti İstanbul il binasıyla ilgili şok belgeler açıklayacağı bilgisi yer alıyor. Sabah Gazetesi'nden Mahmut Övür de o şok belgelerde neler olduğunu yazdı.

AK PARTİ'NİN BİNASINDAKİ SIR

Övür'e göre "CHP'nin elinde olan belge ve görüntüler AK Parti'nin bugün Sütlüce'de bulunan İstanbul il binasıyla ilgili. Denilenlere göre bir vatandaş o binanın yapılışını kazma vurulmasından itibaren 6 ay boyunca kameraya alarak izlemiş. Gece gündüz fark etmeden çalışmaları izleyen vatandaşın kamerasına takılan görüntüler ise çok çarpıcı.

MEZARDAN ÇIKAN KEMİKLER TORBALARDA TAŞINMIŞ

Hukuki tartışmalar bir yana o görüntülerin ciddi tartışma yaratacağı söyleniyor. Çünkü binanın temeli kazılırken ortaya çok sayıda mezarın bulunduğu tarihi bir mezarlığın çıktığı iddia ediliyor. İşte o mezarlıktan çıkan insan kemiklerinin torbalara konularak gece yarıları gizlice bir yerlere taşınması kare kare görüntülenmiş.

HUKUKİ Mİ?

Bu söylenenlerin hukuki bir suç oluşturup oluşturmadığını, bu işi yapanların yasalara uygun davranıp davranmadığını ancak o belgeler ortaya çıkınca göreceğiz.

Tabii şu da bir gerçek ki, arsayla ilgili belgeler tartışılsa da o görüntüler çok ses getirecek ve ortalık çok karışacak. Ayrıca işin müteahhidi ile ilgili iddialar da çarpıcı."