BIST 9.530
DOLAR 32,49
EURO 34,85
ALTIN 2.479,84
HABER /  SEÇİM

AK Parti'nin beşiktaş adayından ziyaret

30 Mart yerel seçimlerine iddialı projelerle hazırlanan Zeynel Abidin Okul, Beşiktaş’ta yerleşkesi bulunan işadamlarıyla devam ediyor.

Abone ol

Ak Parti Beşiktaş Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Okul seçim ziyaretleri kapsamında İşadamı Yılmaz Ulusoy ile Beşiktaş’taki holding binasında bir araya geldi.

Beşiktaş’ın 30 Mart tarihinden sonra hızlı şekilde kalkınması için işadamları ile de istişareler yapan Zeynel Abidin Okul, ünlü işadamı Yılmaz Ulusoy ile Yılmaz Ulusoy Holding’i ziyaret etti.

ULUSOY: ALLAH SİZİ MUVAFFAK ETSİN

Dostça karşılanan Zeynel Abidin Okul  Ulusoy ile bir süre sohbet etti. Keyifli bir sohbetin ardından Beşiktaş’ta geçmişte yapılan hatalara vurgu yapan konuşmasında Yılmaz  Ulusoy  ‘Türkiye sevgiye muhtaç, ülkenin geleceği kavgasız, sevgiyle bezenmiş olması lazım.  Ben 73 yaşındayım ve hala çalışıyorum. Allah sizi muvaffak  etsin. Çalışırsanız ve Allah nasip ederse kazanırsınız. Geçmişte çok hatalar yapılmış hep onların sıkıntısını çekiyoruz. Sevgi verilince çoğalan tek nesledir. Onun için her şeye sevgiyle yanaşırsak başarılı oluruz. Şeyh kendi uçmaz şeyhi müritleri uçurur. Beşiktaş'ta bizimdir hep birlikte sahip çıkmamız gerekir’ dedi.

zeynel.jpg