BIST 10.046
DOLAR 32,40
EURO 34,59
ALTIN 2.382,08
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AK Partili Yüce Sakarya'da iddialı

Ak Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Ekrem Yüce”den birlik mesajı; “Bundan sonra tek vucud olacağız..”

Abone ol
Ak Parti Genel Merkezi’nde ülke genelinde  parti adaylarının belirlenmesi için dünden itibaren ayrı bir  yeni heyecan başladı. Partisinin diğer aday adayları gibi Ankara’ya gelen AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Ekrem Yüce,  yaptığı açıklamada partisine ve kendine son derece güven verici, diğer aday adaylarını da kucaklayıcı mesajlar verdi. 

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Ekrem Yüce'den birlik ve beraberlik mesajı! Yüce istifa ve adaylık süreci hakkında şöyle konuştu:

“ Erenler İlçe Belediyesi’nde  seçilmiş belediye başkanı olarak görev yaptığı sırada, Sayın Başbakanımızın talimatlarıyla Çaykur Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Genel Müdürlüğü görevine üçlü kararnameyle atanmıştım. 9 yıl aradan sonra, yine  Sayın Başbakanımızın tensiplerine müracaat ederek görevimden istifa ettikten sonra Sakarya’dan Ak Parti Milletvekili Aday Adayı oldum. 

Bu kadar uzun süre  parti teşkilatımdan ayrı kalmama rağmen Sakarya teşkilatımızın vefakar üyeleri, sağolsunlar temayül yoklamalarında bana 55 aday adayımız arasında 2. Olma teveccühünde bulundular. Bu durum şahsımı son derece mutlu etmiştir. Arkadaşlarımızın bu güvenini kazanmak dikkate şayan bir olaydır, Kendilerine minnettarım. Ama bu durum karşısında asla rehavete kapılmadan seçim çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Genel merkezimizde yapılacak olan sözlü mülakatta kendimizi değerli büyüklerimize ifade etmeye çalışacağız. Onlara çok sınırlı süre içerisinde düşüncelerimizi aktarmaya çalışacağız. Bu konuda da muvaffak olacağımız kanaatindeyim. “

BİR OLACAĞIZ DİRİ OLACAĞIZ 

Verdiği ilk mesajlarında tüm parti teşkilatlarını birlik olmaya çağıran Ekrem Yüce sözlerini şöyle sürdürdü; 

“Sakarya’ya döndükten sonra artık tek vucut halinde, üçüncü kez partimizin iktidarını pekiştirmek için seçimlere kadar var gücümüzle çalışacağız. Bu çalışmalarımızı 12 Nisan’da açıklanacak olan kesin sıralamayı beklemeden,  hemen yarın  Sakarya’ya döner dönmez başlatacağız. Gün artık birlik günüdür, tek vucut olma zamanıdır. Bütün aday adayı arkadaşlarımızla birlikte gücümüzü, bilgi ve deneyimlerimizi  ortaya koyarak, Sakarya’nın her yanını, köy köy , belde belde, kapı kapı dolaşıp halkımızla kucaklaşacağız. Bize asla durmak yok, yola devam…” şeklinde konuştu. 

KOMİSYON ADAYLARI TERLETTİ 

AK Parti G Genel Merkezi’nde devam eden sözlü mülakatlara 5 bin 559 aday adayı müracaat etti. Mülakatların yaklaşık 3 hafta sürmesi bekleniyor.  Yapılacak olan kamuoyu yoklamalarından çıkan sonuçları da değerlendirecek olan Ak Parti Genel Merkezi, 12 Haziran’da yapılacak olan Genel Seçimlere katılacak olan imleri, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Başkanlığında kurulacak  komisyon tarafından belirleyecek.