BIST 10.644
DOLAR 32,24
EURO 35,09
ALTIN 2.502,06
HABER /  GÜNCEL

Hagi gitti yerine bakın kim geliyor?

Galatasaray'da teknik direktör Gheorghe Hagi dönemi resmen sona erdi.

Abone ol

Sezon sonuna kadar takımı Bülent Ünder çalıştıracak. Ünder'in yardımcılığını Tugay Kerimoğlu yapacak.. Kamuoyu Ünder'i Galatasaray'ın efsane kadrosunda Terim'in yardımcılığını yapmasıyla tanıdı.

Galatasaray'da Hagi dönemi resmen sona erdi. 3 gün önce yönetim toplantısında alınan karar yürürlüğe kondu..

KULÜPTEN RESMİ AÇIKLAMA

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şöyle denildi:
"25 Mart 2011 tarihi itibarıyla Teknik Direktörümüz Gheorghe Hagi, antrenörümüz Bogdan Vintila ve kondisyoner Giovanni Melchiorre ile yaptığımız karşılıklı görüşme ve anlaşma sonucunda yollarımızı ayırma kararı vermiş bulunuyoruz.

Galatasaray tarihinin en önemli sayfalarına adını gururla yazdırmış, sarı kırmızı renklere gönül veren her bireyin ve camiamızın sevgilisi olan Gheorghe Hagi'ye; birlikte olduğumuz çalışma sürecinde vermiş olduğu mesai ve emeğe teşekkür ederiz."

HAGİ HEZİMET YAŞATTI

Ligin 9. haftasında F.Bahçe derbisi ile göreve başlayan Hagi; Stancu, Culio, Yekta, Zapata gibi oyuncuları aldırmasına rağmen lig ve kupada hüsran yaşadı. 18 lig maçına çıkan Hagi 6 galibiyet alabildi. 9 mağlubiyet, 3 beraberlik ile kredisini tüketen Hagi defteri bir kez daha kapandı. 

BÜLENT ÜNDER KİM?

1989 senesinde Teknik direktörlük yapmaya başlayan Bülent Ünder, ilk antrenörlük deneyimini Denizlispor'da teknik direktör pozisyonunda yaptı. Ardından baska takımları calıştırsa da en çok 1996-2000 seneleri arasında Fatih Terim'in yardımcı antrenörlüğünü yapmakla tanındı. En son teknik direktörlük görevini 2000-2001 sezonunda Samsunspor'da yaptı.