BIST 10.267
DOLAR 32,27
EURO 34,77
ALTIN 2.409,10
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AK Partili vekil az daha düşüyordu!

Bakan Faruk Çelik, sandalyesinin çekilmesi sonucu sendeleyen AK Parti Milletvekili Mehmet Akyürek'in elini tutarak yere düşmekten kurtardı.

Abone ol

Bakan Faruk Çelik, AK Parti'nin Şanlıurfa'daki bayramlaşma töreninde oturmak isterken sandalyesinin çekilmesi sonucu sendeleyen AK Parti Milletvekili Mehmet Akyürek'in elini tutarak yere düşmekten kurtardı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!..

Açık alanda yapılan bayramlaşma törenine çok sayıda AK Partili katılırken, Bakan Çelik beraberindeki 8 milletvekili ile birlikte partililerle tokalaşmak için hazırlanan masanın ardında oturmak için yerlerine geçti.

Bakan Çelik'in yanına gelen milletvekili Mehmet Akyürek, oturmak istediği sırada, bir görevli fark etmeyerek, bu sırada alana gelen AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez'in oturması için sandalyeyi geri çekip hazırlık yaptı. Ancak, aynı sandalyeye oturmak isteyen ve çekildiğini fark etmeyen Milletvekili Mehmet Akyürek bir anda düşmeye başladı.

Herkesin şaşkın bakışları arasında 'Aman' diyerek boşluğa gelen ve düşme tehlikesi geçiren milletvekili Akyürek'in elinden Bakan Çelik ve İl Başkanı Eğilmez tuttu. Bakan Çelik'in yardımıyla yere düşmekten kurtulan Akyürek ile diğer milletvekilleri yaşanan bu anı gülümseyerek geçiştirdi.

İŞTE O ANLAR