BIST 10.267
DOLAR 32,29
EURO 34,82
ALTIN 2.411,90
HABER /  GÜNCEL

Trabzonspor'dan savunmacısı İstanbul'da

Trabzonspor, West Bromwich takımında forma giyen Slovak savunma oyuncusu Marek Cech ile her konuda anlaşmaya vardı.

Abone ol

Transfer çalışmalarının hareketli olduğu şu günlerde bir bomba da Tranzonspor'dan geldi

310820111025455133297_2.jpgTrabzonspor'un İngiltere'nin West Bromwich takımından transfer ettiği Marek Cech İstanbul'a geldi.

Viyana'dan tarifeli uçakla saat 13.50'de Atatürk Havalimanı'na gelen Cech, pasaport işlemlerini tamamlamasının ardından üzerinde ''Bize Her Yer Trabzon'' yazılı atkı ile kendisini görüntüleyen basın mensuplarına poz verdi.

Atatürk Havalimanı'ndan ayrılan 27 yaşındaki futbolcunun sağlık kontrolü için hastaneye gittiği bildirildi.

Şampiyonlar Ligi için iddialı bir kadro kurmak adına uzun zamandır transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Ziegler ve Fabricio transferlerinde istediği sonucu alamayınca, gözünü alternatif isimler üzerine çevirmişti.

MAREK CECH KİMDİR?

Bordo-mavililer, temasa geçtikleri İngiltere'nin West Bromwich takımında forma giyen 28 yaşındaki Slovak savunma oyuncusu Marek Cech ile her konuda anlaşmaya vardı. Bratislava ve Sparta Prag takımlarında da oynayan Cech, en büyük çıkışını ise 3 sezon forma giydiği Porto'da yaşadı. 2008 yılında İngiltere'nin West Bromwich takımına transfer olan Marek Cech, ülkesinin milli takım formasını da 40'a yakın maçta giydi.

3 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANACAK

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Cech ile her konuda anlaşmaya vardıklarını belirterek, "Uzun çabalarımız sonucu bu transfer gerçekleşti. Futbolcuyla üç yıllık sözleşme imzalayacağız" dedi. Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Bekiroğlu'nun yoğun çabaları sonucunda gerçekleşen transferle ilgili detayların bugün düzenlenecek imza töreninde açıklanacağı belirtildi.