BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AK Parti'li Ömer Çelik'i kim tehdit etti!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, partisinin seçim bürolarına yönelik saldırılara bakın nasıl yanıt verdi.

Abone ol

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, seçim bürolarına molotofkokteyli atanların "Halkın arasına girme. başına iyi şeyler gelmez" şeklinde bir mesaj bıraktığını belirterek, "Tabii böyle bir şey olunca, ben mesajı alırım halktan uzak dururum zannediyorlar. Zannediyorlar ki halkla benim arama duvar örecekler, beni molotofkokteyli ile korkutacaklar" dedi.

Çelik, merkez ilçe Seyhan Belediyesi'nin belediye binasının yanındaki alanda düzenlediği "Seyhan Belediyesi Meslek Edindirme Merkezi (SEYMER) Mezuniyet Şöleni'nde yaptığı konuşmada, geçtiğimiz günlerde kendisine ait seçim bürolarına yönelik molotofkokteyli ile saldırı yapıldığını hatırlattı. Bir seçim bürosuna molotofkokteyli atanların "tehdit mesajı" da bıraktığını anlatan Çelik, kürsüden inip vatandaşların yanına giderek,konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Demişler ki 'Halkın arasına girme, başına iyi şeyler gelmez' Tabiİ böyle bir şey olunca, ben mesajı alırım halktan uzak dururum zannediyorlar. Zannediyorlar ki halkla benim arama duvar örecekler, beni molotofkokteyli ile korkutacaklar. Biz bir Allah'a emanetiz, bir de size emanetiz. Gerisi boştur."

SANDIKTAN KORKMAYIN

Son günlerde Kastamonu'dan Silopi'ye kadar çoğu yerde polise yönelik saldırılar olduğunu da belirten Çelik, "Başka yerlerde de provokasyonlara başvuruyorlar. Seçim bürolarımıza molotofkokteyli atıyorlar. Bununla sizin sandığa gitmenizi engellemeye çalışıyorlar. Çünkü biliyorlar ki Türkiye ne zaman büyüdüyse sizin sandığa gitmeniz sayesinde oldu. Siz sandığa giderseniz, orada iradenizi yansıtırsanız Türkiye büyümeye devam edecek. Türkiye güçlenmeye devam edecek" dedi.