BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.499,47
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AK Partili Aykan CHP'yi çıldırtacak

Siyasette nezaket tamamen bitti. AK Parti'li milletvekili CHP liderine, "kemiksiz, omurgasız" sözleriyle yüklendi.

Abone ol

AK Parti Trabzon Milletvekili Asım Aykan hafta sonu Trabzon'da miting yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklendi. Aykan, ''Trabzon Meydanı heybesi boş, vizyonu olmayan, kemiksiz ve omurgasız bir siyasetçiyi ağırladı ve uğurladı" dedi.

Aykan, yaptığı yazılı açıklamada, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na, hafta sonu Trabzon'da düzenlenen mitigte yaptığı konuşmaya ilgili, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Trabzon için hangi sözünü tutmadığı sorusunu yönelterek, şöyle devam etti:

''Trabzon Meydanı heybesi boş, vizyonu olmayan, kemiksiz ve omurgasız bir siyasetçiyi ağırladı ve uğurladı. Sayın Kılıçdaroğlu Trabzon'da hiçbir şey söylemedi, sola moral vermeye çalıştı. AK Parti'nin projelerinden kopya çekmiş, Akyazı'yı yapacakmış, demir yolunu getirecekmiş, fındık dalını silkeleyecekmiş vesaire. Bu profil, zavallı bir siyasetçi profilidir. Ayrıca Sayın Başbakanımıza ithaf ettiği 'sözünü tutmadı' sözü tam bir yalan değilse, cehalet örneğidir.''

Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan'ın sözünü verip de Trabzon'da yerine getirmediğine ilişkin 'somut bir örnek vermesi gerekmez miydi' diye soran Aykan, şunları kaydetti:

''Hemşehrilerinizin Tunceli'de doğranmasına bile adam gibi karşı çıkamayan bir insan olarak Karadeniz'de hava atarak bölgenin yiğit evladı ve dünya çapında devlet adamıyla aşık atmaya kalkarsan zararlı çıkacağın kesindir Sayın Kılıçdaroğlu. Önder Sav ile kol kola vererek ele geçirdiğin koltukta hiçbir zaman rahat olamayacaksın. Yapman gereken rahmetli Ecevit gibi görevinden istifa ederek, kongrede Sayın Baykal'ın karşısında aday olmandı ama nerede sende o cesaret. İki gün önce aday değildin iki gün sonra aday oldun. Bu nasıl ilke.

AK Parti'ye oy veren emeklilerin de yakalarına yapışacağını söylüyorsun. Bırak onların yakasını zaten senden bir şey beklemiyorlar. AK Parti'nin yaptığı yardımları bir havuzda toplayarak dağıtacakmışsın. Bunun adı siyaset değil, şark kurnazlığıdır Sayın Kılıçdaroğlu.''