BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  GÜNCEL

Bağevi cinayetinin nedeni ‘taciz’miş

Urla'da bir bağ evinde ceseti bulunan 46 yaşındaki Tahsin Sefa'nın taciz nedeniyle öldürüldüğü ortaya çıktı.

Abone ol

İzmir'in Urla İlçesi'nde, bağ evinde 20 yerinden bıçaklanarak öldürülmüş bulunan 46 yaşındaki Tahsin Sefa'yı, daha önceden tanıdığı E.B.B. ile kayınbiraderi E.B.'nin öldürdüğü ortaya çıktı. Gözaltına alınan 2 şüpheli, Sefa'nın E.B.B.'yi sürekli taciz ettiğini ileri sürdü.

Dün sabaha karşı Kalabak Kocadağ Mevkii'nde meydana gelen olay, domuz avına giden bir grubun burada bağ evinde kalan arkadaşları Tahsin Sefa'yı da çağırmak için yanına gitmesiyle ortaya çıkmıştı. Bağ evinin yanan kapısını söndürdükten sonra içeriye giren arkadaşları, 46 yaşındaki Tahsin Sefa'yı kanlar içerisinde bulmuştu.

Olayın ardından jandarma ekipleri, 4 yıl önce eşinden boşandıktan sonra yalnız yaşamaya başlayan 2 çocuk babası Tahsin Sefa'nın katil ya da katillerini bulmak için soruşturma başlattı. Sefa'nın ilişkide bulunduğu kişileri araştıran ve cep telefonu kayıtlarını inceleyen jandarma, seralarda çalışan E.B.B. ile kayınbiraderi E.B.'ye ulaştı. Davranışları şüpheli bulunarak gözaltına alınan 2 şüpheli, suçlarını itiraf etti.

Şüphelilerin ifadelerinde, Tahsin Sefa'nın sürekli olarak E.B.B.'yi taciz ettiği ve birlikte olmaya çalıştığını ileri sürdü. Tacizin devam etmesi üzerine E.B.B.'nin, yaşadıklarını anlattığı kayınbiraderi E.B.'yle, Sefa'nın bağ evine gittikleri buradaki tartışma sırasında da bıçaklayarak öldürdükleri belirlendi. İki zanlının geride delil bırakmamak içinde evi ateşe verdikleri saptandı. E.B.B. ile E.B., işlemlerin ardından Adliye'ye sevk edildi.