BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SEÇİM

Ak Parti'den altıncı başvuru

AK Parti Ataşehir Belediye Başkanlığı aday adayılığı için altı kişi başvurdu.

Abone ol

25-26 Ekim tarihi itibariyle temayül yoklaması yapılacağından, şu ana kadar aday adaylığı için başvuranların isimleri şöyle; Muharrem Ödemiş, Abdülkadir Cebecioğlu, Zeyyat Gümüş, Erol Ağaoğlu, Necdet Dursun, Osman Arıkan. 

 AK Partiden belediye başkan aday adaylığı için kalabalık bir kitle ile ilçe binasına gelip başvuruda bulunan Uzm.Dr.Osman Arıkan basına şu açıklamalarda bulundu.” Bizim felsefemizde halka hizmet Hakk’a hizmettir. AK Parti Ataşehir belediye başkanlığına olan adaylığımızdan amacımız, yıllardır sağlık alanında vermiş olduğumuz hizmetlerin kapsamını genişleterek daha geniş kitlelere hizmetler vermeyi amaçlamamızdandır.” Ataşehir’i iyi tanıdığını,seçkin kadroları ile üstün gayretli çalışmalarıyla Ataşehir’i layık olduğu yere taşıyacaklarını belirten Arıkan şunları söyledi.” Bugün göstermiş olduğunuz bu birliktelik, bundan sonra ümit ediyorum çığ gibi büyüyecektir. AK Parti Belediye Başkanlığına adaylığımız onandığı taktirde size layık bir başkan olacağıma söz veriyorum. Partimizden aday adaylığı olan kardeşlerimi en samimi duygularımla tebrik ediyor ve onlara da başarılar diliyorum” diyerek Mehmet Akif Ersoy’dan bir mısra ile sözlerini bitirdi.

Osman Arıkan ile birlikte Sabri Balaman ve Sevgi Seli Engelliler Derneği başkanı Fahri Kol AK Partiden meclis üyeliği için başvurularını yaptı.

Kaynak: Gazete Ataşehir