BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.509,30
HABER /  SEÇİM  /  2018 GENEL SEÇİMLERİ

AK Parti ve MHP ittifakının adı belli oldu! Erdoğan'dan flaş açıklama

2019 seçimlerinde bilindiği gibi AK Parti ve MHP ittifak yapıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısının ardından AK Parti - MHP ittifakının adını açıkladı. İki partinin 2019 seçimleri için ittifak isimleri "Cumhur" oldu.

Abone ol

2019'daki seçimlerde AK Parti ile MHP arasında yapılacak olan ittifakın adı belli oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısının ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı. Erdoğan, ittifakın ismiyle ilgili bir soruya ,"Cumhur ittifakı diyebilirsiniz" cevabını verdi.

İttifak ile ilgili de konuşan Erdoğan "ittifakın adına 'cumhur ittifakı' diyebiliriz. görüntü iki partili ama 3. olmaz diye bir şey yok" ifadesini kullandı.

İTTİFAKIN ADIM CUMHUR OLACAK: İttifak çalışmasında başkanlarımız konuyla ilgili açıklamayı yapacaklar. Artık bu bitmiştir. Genel başkanlar olarak bu konuda mutabık kaldık. Detaylar hakkında da bu üçlü grup arkadaşlarımız kamuoyun bilgilendirecekler. Cumhur ittifakı diyebiliriz. Mutabık kaldığımız cumhur ittifakı. Şu andaki görüntü iki partili gibi görünüyor. Ama bu üç olamaz diye bir şey yok.  Şimdi iki parti olarak biz AK Parti ve MHP olarak kesinleşmiş olan bu.

AK Parti MHP ittifakında flaş gelişmeler! 'Görünmez ortak'...