BIST 10.952
DOLAR 32,22
EURO 35,02
ALTIN 2.503,74
HABER /  POLİTİKA

AK Parti oylarını katlayacak mı?

AK Parti'li Faruk Çelik, partisinin 3 Kasım'dakinden fazla oy alacağını söyledi.

Abone ol

AK Parti Grup Başkanvekili Faruk Çelik, genel seçimler yaklaştıkça siyasi partilerin propaganda çalışmalarının hız kazandığını, kendilerinin de bu çerçevede çalışmalarını yürüttüklerini bildirdi.

Seçim çalışmalarını yoğunlaştıran siyasetçilerin hedefinde AK Parti'nin
bulunduğunu savunan Çelik, şöyle konuştu: ''Bütün siyasi partilerin hedefi AK Parti. Bu, seçimler yaklaştıkça daha net belirginleşiyor. Herkes AK Parti'den bir şeyler koparma, herkes AK Parti'ye saldırma peşinde, farklı farklı, ahlaki, etik olan olmayan bütün araçları maalesef kullanıyorlar. Fakat vatandaşımızın arasındayız, gördüğümüz o ki, vatandaş çok hizmet edenle çok konuşanı ayırt edecek bir noktada. Olayları kafasından, süzgecinden geçirmiş. Bu nedenle vatandaş nezdinde bir sıkıntı görmüyoruz. AK Parti, bu seçimlerde tüm bu ithamlar, tüm bu haksız eleştiriler karşısında çok daha ciddi, 3 Kasımın çok ötesinde bir oy alacak.''

Çelik,''Bunu şunun için söylüyorum, vatandaş da şu kanaat iyice yaygın hale geldi. Diğer partilere oy vermenin bir anlamı olmadığını görüyor, o yüzden oyları bölmeyecek, dağıtmayacak. CHP'yi tercih edenler CHP'ye oylarını verecekler. Diğerlerinin büyük bir oranda herhangi bir bölünme taraftarı olmadıklarını görüyoruz. Meydanlarda biriken kalabalıklar, sandıkta da AK Parti'yi tek başına iş başına getirecekler.'' dedi.