BIST 10.895
DOLAR 32,19
EURO 34,97
ALTIN 2.498,54
HABER /  MAGAZİN

Barış Akarsuyu kaybettik!

5 gündür hayata tutunmaya çalışıyordu. Kalbi dayanamadı. Barış artık aramızda yok.

Abone ol

Barış Akarsu, yoğun bakımda 5 gün süren çabalara rağmen kurtarılamadı. 28 yaşında hayata veda eden Barış Akarsu’nun kalbinin durduğu açıklandı. Beş gündür umutla iyi haber bekleyen sevenleri, bu acı haberle yıkıldı.

Oyuncu ve şarkıcı Barış Akarsu, geçen cuma günü Bodrum’da trafik kazası geçirmiş, arabada bulunan arkadaşları Zeynep Koçak (20) ve Nalan Kahraman (37) hayatını kaybetmişti. Ağır yaralı olarak kaldırıldığı Bodrum Özel Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan Barış Akarsu, 5 gün süreyle ölümle pençeleşti.

5 gün süreyle sevenlerinin, hayranlarının yalnız bırakmadığı Barış Akarsu’nun dün saat 21.00 sıralarında kalbinin durduğu açıklandı.

Hastane önünde, televizyon ve internet başında umutla bekleyen sevenleri, doktor Abdullah Servet’in duyurduğu haberle gözyaşlarına boğuldu. Operatör doktor Servet, “Maalesef bu gece Barış Akarsu’nun kalbi durdu. Beklenen bir olay. Sonunda böyle bir olay olabileceğini öngörmüştük. Bu 3 gün önce olabilirdi, 3 gün sonra olabilirdi. Maalesef bu akşam meydana geldi. İkinci defa kalbi çalıştıramadık ve Barış’ı kaybettik” dedi.

TÖREN MEMLEKETİ AMASRA’DA

Tepkiler nedeniyle büyük bir izdiham yaşanırken Akarsu’nun cenazesi, güçlükle hastaneden çıkarılıp, ambulansla Bodrum Havalimanı’na götürüldü.

Akarsu’nun Amasra’dan bir otobüsle “geçmiş olsun” dilemek amacıyla gelen hemşehrileri de, cenazeyi taşıyan ambulansa, havaalanına kadar eşlik etti. Uçakla önce İstanbul’a getirilen cenazeyi, Atatürk Havalimanı’nda Seyhan Müzik’in sahibi Mehmet Seyhan, gazeteci Yüksel Aytuğ, yakınları ve sevenleri tarafından karşıladı. Barış Akarsu, İstanbul’dan da sevenleri tarafından, son yolculuk için memleketi Amasra’ya uğurlandı. Cenazeyi, Bartın’da hemşehrileri, sevenleri karşıladı. Cenaze, Bartın Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, hastane personeli ve bekleyenler gözyaşlarına boğuldu. Barış, yarın memleketi Bartın’da toprağa verilecek.

FOTOĞRAFLARA İNCELEME BAŞLATILDI

Bu arada, ölüm haberinin açıklanmasından önce sanatçıyı yoğun bakım ünitesinde tedavi görürken, gizlice çekilen fotoğraflarının bazı internet siteleri ve televizyonlarda yayınlanması tepkilere neden oldu.

Bu gelişme üzerine, savcılığın talimatı ile hastaneye gelen jandarma olay yeri inceleme ekipleri, Barış Akarsu’nun tedavi gördüğü odadan parmak izi aldılar.

Dr. Abdullah Servet, gizlice çekilen ve bazı kanallarda servise konan fotoğraflarla ilgili Bodrum Cumhuriyet Savcılığının inceleme başlattığını belirterek, “Savcı ile bu işin peşini bırakmayacağız” dedi.