BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  POLİTİKA

AK Parti kampa girecek

AK Parti, gelecek ay milletvekillerini kampa alacak.

Abone ol

AK Parti, gelecek ay milletvekillerini kampa alacak.

AK Parti, yeni yasama dönemi öncesinde parti politikalarını gözden geçirmek ve geleceğe dönük strateji belirlemek üzere ekim ayında kampa girmeyi planlıyor.

Ramazan Bayramı'ndan sonra yapılması planlanan kampın yeri ve kesin tarihi henüz belirlenmezken, toplantıya bakanlar, milletvekilleri, parti kurucuları ile Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyeleri katılacak.

Kampa, milletvekili eşleri de davet edilecek.

Yeni anayasa çalışmalarının da ele alınması beklenen 3 günlük kampta, Genel Başkan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve yeni anayasa taslağı üzerinde çalışan komisyon üyeleri, milletvekillerini bilgilendirecek ve milletvekillerinin de anayasa çalışmasına ilişkin görüşleri alınacak.

Kampta, milletvekillerinin yeni döneme ilişkin düşüncelerini de alacak olan parti yönetimi, yeni milletvekillerini Meclis çalışmaları konusunda da eğitimden geçirecek.

Yılda iki kez yapılan, basına kapalı gerçekleştirilen istişare ve değerlendirme toplantılarında, daha önce de yapıldığı gibi ekonomi ve dış politika konularında da ilgili bakanların, milletvekillerinin sorularını cevaplaması bekleniyor.

AK Parti'nin son kampı, bu yıl Ocak ayında Kızılcahamam'da gerçekleştirilmişti.