BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

İftarınızı statta yapın çağrısı

Kayseri Erciyesspor, Madrid rövanşı için taraftar desteği bekliyor...

Abone ol

Kayseri Erciyesspor, UEFA Kupası 1. turunda Athletico Madrid rövanş maçında taraftara statta iftar yapmaları çağrısında bulundu.

Kulüp basın sözcüsü Kadir Uslu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 3 kulvarda mücadeleye devam ettiklerini, takımın yarın Fortis Türkiye Kupası'nda Gaziantepspor, hafta sonu lig maçında Orduspor ile karşılayacağını, daha sonra UEFA Kupası'nda Athletico Madrid'i konuk edeceklerini hatırlattı.

Deplasmandaki iki maçın ardından takımın sahasında oynayacağı Athletico Madrid maçının kendileri için büyük önem taşıdığını ifade eden Uslu, bu maçta taraftar desteğine ihtiyaç duyduklarını kaydetti.

Maça taraftar çekebilmek için bilet ücretlerini düşük tuttuklarını bildiren Uslu, şunları söyledi:

''Athletico Madrid maçında bilet fiyatları kale arkası tribünde 2, açık tribünde 5 ve kapalı tribünde 25 YTL olacak. Maç saat 19.00'da ve iftardan 33 dakika sonra başlayacak. Bu nedenle taraftarımızdan iftarlarını statta yapmalarını istiyoruz. İlk maçta farklı skorla yenildik, ama iyi bir oyun ortaya koyduk. Defansımızdaki eksikler nedeniyle goller yedik. Bu kez defans oyuncularımız Adem ve Aydın takımdaki yerlerini alacak. Elimizden geleni yapacağız. Taraftarımızın desteği ile elimizden geleni yapacağız. İyi bir futbol izlemek için taraftarımızı stada bekliyoruz.''