BIST 9.525
DOLAR 32,61
EURO 34,74
ALTIN 2.512,17
HABER /  SEÇİM

AK Parti Çanakkale adayları listesinde sürpriz isim

AK Parti Çanakkale adayları listesinde en büyük sürprizi, İstanbul Milletvekili Bülent Turan'ı 1. sıradan aday göstermesi oldu. İstifa edip aday olan il başkanı listeye giremedi.

Abone ol

AK Parti'nin dün YSK'ya teslim ettiği milletvekili adayları 'Çanakkale listesi'deki en büyük sürprizi, mevcut İstanbul Milletvekili avukat Bülent Turan'ın birinci sıradan aday gösterilmesi oldu.

AK PARTİ ADAYLARI TAM LİSTESİ - TIKLAYIN

AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı görevinden istifa ederek aday adayı olan Muzaffer Kutlu'ya listede yer verilmemesi ise yine 'sürpriz' olarak değerlendirildi.

TURAN, SEVİNCİNİ SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Sevincini sosyal paylaşım sitesindeki hesabından paylaşan Lapsekili Bülent Turan, "Memleketimiz, baba ocağımız Çanakkale'ye hizmet etme fırsatı veren partimize müteşekkirim. Genel seçimlerde baba ocağı Çanakkale'den aday gösterildik. Rabbim bizlere bu görevi layıkıyla yerine getirmeyi nasip etsin. Vakit, İstanbul'da uzun yıllar İl Teşkilat Başkanı, 4 yıldır da milletvekili olarak edindiğimiz bilgi ve tecrübemizle memleketimize hizmet vaktidir. Çanakkale teşkilatımızla beraber kenetlenip, davamızı yüceltmek için doğduğumuz topraklara borcumuzu ödemek için gece gündüz çalışacağız. Bu vesileyle uzun yıllar çeşitli kademelerinde görev yaptığım AK Parti İstanbul İl Teşkilatındaki kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Allah razı olsun" dedi.

screen-shot-2015-04-08-at-1.46.33-pm.png

ERDOĞAN, TURAN'IN BABA OCAĞINI ZİYARET ETMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde 14 Mart Tıp Bayramı törenleri için kente gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Milletvekili Bülent Turan'ın baba ocağına bir ziyarette bulunmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, oğul Bülent Turan ile birlikte baba Sadettin ve anne Sebahat Turan çiftini evlerinde ziyaret etmişti.

KUTLU'YA YER VERİLMEDİ

AK Parti İl Başkanlığı görevinden istifa ederek aday adayı olan Muzaffer Kutlu'ya listede yer verilmemesi de yine büyük sürpriz olarak değerlendirildi.

Listeye girmesi beklenen bir diğer isim ise uzun yıllar İl Özel İdare Genel Sekreteri olarak görev yapan ve emekliye ayrılarak aday adayı olan Ayhan Gider oldu. Ancak, Gider de listede yer alamadı.