BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Survivor'da kim elendi? Turabi'ye şok

Survivor 2015 All Star 7 Nisan elemesinde kim elendi belli oldu. Turabi hiç beklemediği bir darbe aldı. Hasan birinci olunca bakın kimi eledi?

Abone ol

7 Nisan elemesinde Survivor All Star 'da bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı ortaya çıktı. Survivor 'da saat 23.00'da elenen isim belli oldu. Turabi haftanın ikinci büyük şokunu yaşadı. Hasan SMS oylamasında birinci olunca Turabi 'nin müttefiki Taner 'in adını verdi. Sahra ile Taner arasında SMS sonuçlarına bakılınca da Taner bu hafta Survivor 2015 All Star 'dan elenen isim oldu.
survivor-kim-elendi-.20150408100900.jpg
Survivor All Star'da Gönüllüler Konseyi bir kez daha kuruldu. Sahra'nın geçtiğimiz hafta ilk aday olarak belirlenmesinin ardından bugün de SMS oylaması yapıldı. Hasan'ın elemeler için ikinci aday olarak Taner'in ismini açıklamasının ardından Acun, seyirci oylarını açıkladı. SMS oyları ile Survivor All Star'dan elenen isim bu hafta Taner oldu. Böylelikle Turabi, adada çok önemli bir müttefikini de kaybetmiş oldu.

TURABİ: BENİM YOKLUĞUM FARKEDİLİYOR

Cezalı olduğu dönem içerisinde Gönüllüler'in üst üste iki oyun kaybettiğini söyleyen Turabi ise yokluğunun farkedildiğini iddia etti. Turabi, oynamadığı her oyunda takımın puan kaybettiğini söyledi.
 


SAHRA: ADALET VARSA TANER GİDER


Geçtiğimiz hafta yapılan elemelerde ismi yazılan Sahra ise adadan kendisinden önce gidecek çok sayıda ismin olduğunu söyledi. Eğer adalet varsa hem ben hem de Hasan bu adada kalır diye konuşan Sahra şöyle konuştu;

"Adalet varsa ben bu adada kalırım diyorum. Benden önce gitmesi gereken çok isim var. Kendim olduğum için değil, adalet varsa Hasan da bu adada kalır. Siz benim yakın arkadaşım olduğunuz için söylemiyorum bunları. Çünkü gerçekten bize gelene kadar çok isim var bu adada. Bunların başında da Taner geliyor.

Niye beni söylüyorsun. Hasan'dan çok korkuyorsun, Sahra'dan da çok korkuyorsun. Çünkü bu iki isim de seni çok rahat yazabilir. Geçtiğimiz hafta ben kendimi bekliyordum, aslında her hafta kendimi bekliyorum."

HASAN'DAN TURABİ'YE ŞOK SÖZLER

Turabi'nin yokluğumda puan kaybediyorlar sözüne tepki gösteren Hasan ise Turabi'yi kibirli olmakla suçladı. 

HASAN: HAYATIMDA BU KADAR KÖTÜ BİR İNSAN GÖRMEDİM

Hasan Turabi için "Ben hayatımda ikinci defa birisine kötü diyorum. Turabi'ye. Ben hayatımda bu kadar kötü bir insan görmedim. Buraya birilerini kesmeye doğramaya gelmiş" ifadelerini kullandı. 

İşte Hasan'ın Turabi'yi yerden yere vurduğu o sözleri;

"Takım olarak ben senin yanında tabiki dururum oyunlarda ama sen hem insanlara gider yapacaksın, diskalifiye olacaksın, ondan sonra da susup oturacaksın kedi gibi. Kaybettiğin zaman oyunlarda, kuyruğunu sıkıştırıp kedi gibi oturuyorsun ya aynı o şekilde otur sus! Ancak oyun oynadığında, puan getirdiğinde konuşabilirsin. 

Turabi diyor ki ben oynasaydım, garanti alabilirdim gibi yaklaşıyor. Onun oynadığı bütün oyunları gördük. Puan alamadığı oyunlarda var. Böyle konuşmasının kibirden kaynaklandığını düşünüyorum. Seni ben mi oynatmıyorum? Keşke adam olsaydın da oynayabilseydin. Önce adam olda ondan sonra oyna. Yoksa kumda oynarsın, oyunlardan gelip burada kendi kendine."

TURABİ ACUN'U DA SİNİRLENDİRDİ

Bu sözlere oldukça sinirlenen Turabi konseyi terk etmek için Acun Ilıcalı'dan izin istedi. Turabi'nin tavırlarına sinirlenen Ilıcalı 'Öfkesini kontrol edemeyen burada kalamaz' diye uyrarıda bulundu



"ADANIN HUZURUNU BOZMADIK"


Hasan'ın kendi ismini söylemesinin ardından böyle bir sonucu beklediğini söyleyen Taner, Turabi ile birlikte hareket ettiklerini ve onların ismini yazmaya yüreklerinin yetmediğini iddia etti. Hasan'ın kendi ismini yazacağını önceden bildiğini anlatan Taner şöyle konuştu;

"Sadece Hasan birinci olsaydı göndereceğini biliyordum. Sıkıntı yok! Adada olmak benim için çok güzeldi. Turabi ile çok güzel anlaşmıştık. Adanın huzurunu bozduğum sözlerini bu nedenle doğru bulmuyorum. Nefretimi buradan anlatmama gerek yok."

taner.20150407234914.jpg

"TANER İYİ BİR YARIŞMACIYDI"

Acun ise oyunlardaki performansların zaman zaman seyirci tarafından eleştirildiğini söyledi. Taner'in daha önce yayınlanan sezonlarda, çok büyük başarılar elde ettiğini; ancak her yeni sezonda oyunların biraz daha ağırlaştığını söyleyen Acun, bu açıdan Taner'in performansının eleştirilebileceğini ifade etti. Acun, herşeye rağmen Taner'in oyunlarda başarılı bir isim olduğunu söyledi.