BIST 9.680
DOLAR 32,42
EURO 34,46
ALTIN 2.487,84
HABER /  SEÇİM

AK Parti aday listesi çizik yiyen olay isimler

AK parti aday listesi açıklanırken Abdurrahim Boynukalın ve Uğur Işılak aday gösterilmedi. Abdurrahim Boynukalın Hürriyet Gazetesini basmıştı.

Abone ol

AK Parti milletvekili aday listelerinin YSK'ya teslim edilmesinin ardından iki bomba isim şok yaşadı. Hürriyet Gazetesini basan Abdurrahim Boynukalın ile Meclis'te uyuyan Uğur Işılak aday milletvekili adayı yapılmadı.

AK Parti aday listesi açıklandığında gözler iki ismi aradı. Bunlardan ilki Hürriyet Gazetesi'nin gece yarısı bir grup göstericiyle basan Abdurrahim Boynukalın oldu. 7 Haziran 2015 seçimlerinde milletvekili seçilen Boynukalın tepki çeken bu eyleminin faturasını listede ödedi. Ahmet Davutoğlu olay ismi milletvekili adayı yapmadı.

abdulrahim-boynukalin-hürriyet-baskini.jpgAbdurrahim Boynukalın Hürriyet Gazetesi önünde taşlama ile son bulan olay gecede başrolde yer almış ve tehditleri ile olay yaratmıştı.

UĞUR IŞILAK'I YAKAN UYKU
uğur-işilak-meclis-uyudu-ak-parti-aday-listesi.jpg
Şarkıcı Uğur Işılak da 7 Haziran seçimlerinde AK Parti milletvekili seçilerek meclise girmişti. Meclis mesaisinde uyurken görüntülenen Uğur Işılak o resmin faturasını ödedi. Uğur Işılak listeye alınmayarak Davutoğlu'ndan çizik yedi.

Uğur Işılak 7 Haziran seçimlerinde aday yapıldığında 'Meclis'e uyumaya gitmiyorum' demişti. Ancak ilk haftasında uykuya dalmıştı.