BIST 9.722
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.425,40
HABER /  MEDYA

Ütopya'da kim elendi? Final vakti yaklaşıyor!

Ütopya'da 17 Eylül'de kim elendi belli oldu. Utopya final haftasında yarın son eleme var. Peki gazete satışları sonucu Ütopya'ya veda edip elenen isim kim oldu?

Abone ol

ÜTOPYA yarışmasında final haftasında kim elendi sorusunun yanıtı cevap buldu. Ütopya 'da 17 Eylül gecesi bu kez elenen isim Altar oldu. Semih ile takışan Altar , Murat'tan sonra Ütopya'dan elenen isim oldu.

ÜTOPYA SON ELEME YAPILDI KİM ELENDİ? FİNALE KALAN 2 İSİM BELLİ OLDU? BİRİNCİLİĞİN ADAYLARI - TIKLAYIN

Ütopya yarışması pazar günü finalini yapacak. Ütopya'da finale adım adım yaklaşılırken yarışmada kalan 4 isim oldu.

Ütopya son elemesinde bu kez potada üç iddialı isim vardı. Altar, Tuncay ve Serkan'dan biri hayallerine veda etti. Üç elenme adayı da kendinden oldukça emindi. Finale üç gün kala kimse elenmek istemiyordu ama içlerinden biri için Ütopya'da sayılı dakikalar vardı.

Serkan, Ütopya'dan elenen ismin yazılı olduğu zarfı almaya giderken barınakta nefesler tutuldu. Serkan'ın posta kutusunda aldığı zarfta bir yarışmacının kaderi yazılıydı. Eleme potasındaki üç yarışmacı Ütopya'ya giren ilk on beş yarışmacı içinde yer aldılar ve finalde de son olarak çıkmak istiyorlardı.

ÜTOPYA'DA KİM ELENDİ?

Ütopya'ya ve hayallerine final haftasında Dilay, Bahadır ve Murat'tan sonra veda eden isim Altar oldu. On ikinci potadan dönmeyi başaramayan Altar'ı son günlerde bir hayli gerginlik yaşadığı Semih ve Kurretülayn uğurladı. Serkan ve Tuncay ise tepkilerini Ütopya kapısının üzerine çıkarak gösterdi ve soda içerek Altar'ı yolcu ettiler.

ÜTOPYA FİNALİNE KİMLER KALDI?
Ütopya'da final için geri sayım başlarken yarışmada artık dört kişi kaldı: Kurretülayn, Semih, Serkan ve Tuncay. Bu dört isimden ikisi akşam Ütopya'ya veda edecek ve Pazar günü yapılacak büyük finalde iki kişi yarışacak.

OYLAMADA NELER YAŞANDI?

Ütopya'da yarışmacı sayısı her gün bir bir azalıyor ve beş yarışmacı kaldığı için içlerinden sadece biri dokunulmazlığa hak kazandı.

Dokunulmazlığı kazanan isim finale bir adım daha yaklaşmayı garantiledi.

Serkan zarfı almaya giderken diğer Ütopyalılar nefeslerini tutup beklediler. Zarfta ismi yazan yarışmacı büyük finale bir adım daha yaklaştı.

Semih'in dokunulmazlığı almasının ardından Ütopyalılar gitme adaylarını belirlemek için oylarını kullanmaya başladı ve dört yarışmacıdan üçü elenme adayı oldu.

Büyük final öncesi yapılan oylamada Altar, Serkan ve Tuncay gitme adayı olarak belirlendi. Altar 12. kez potaya yazıldı.