BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,86
ALTIN 2.435,42
HABER /  MEDYA

Ütopya'da kim elendi finale kalan 2 isim

Ütopya 'da kim elendi finale kim kaldı belli oldu. Pazar günü utopya finaline kalan ismi 18 Eylül elemesi ortaya çıkardı. Ütopya birincisi bu iki isimden hangisi olur.

Abone ol

Ütopya yarışmasında finalisleri belirleyen büyük eleme yapıldı ve kim elendi sorusunun yanıtı ortaya çıktı. Ütopya 'da son eleme Kurretülayn , Serkan , Semih ve Tuncay arasında yapıldı. Ütopya yarışmasının 18 Eylül elemesinde Serkan ve Kurretülayn elendi. Finale kalan isimler ise şaşırtıcı olmadı.

Ütopya yarışması 20 Eylül pazar günü sona eriyor. Ütopya 'da finale kalan iki ismi belirleyen son eleme de yapıldı. Elemeye Semih ile birlikte sevgilisi Kurretülay, Serkan ve Tuncay çıktı.
utopya-da-kim-elendi-birincisi-semih-ya-da-tuncay.jpgEleme sonunda Ütopya 'da Kurretülayn ve Serkan elendi. Ütopya 'nın pazar günü yapılacak finaline Tuncay ve Semih kaldı.

İşte Ütopya'da yapılan son eleme ve Kurretülay için çıkan karar


ÜTOPYA SERKAN'IN ELENDİĞİ OYLAMA
Kurretülay'ın elendiği oylamanın ardından Ütopya'dan elenen diğer isim belirlendi. Bu isim de Serkan oldu.


SEMİH VE KURRETÜLAY'IN VEDALAŞMA ANI
Kurretülayn Ütopya 'dan elendikten sonra Semih ile vedalaşmakta hayli zorluk yaşadı. İşte Semih ve Kurretülayn'ın o anlardı;

ÜTOPYA 'DA KİM BİRİNCİ OLUR?
Kurretülay Ütopya'dan elendikten sonra desteğini Semih 'den yana açıkladı ve birinci olmasını istediğini söyledi. Serkan ise Tuncay'ın birinci olması için kendisine destek verenleri ona yönlendirdi.
utopya-birincisi-kim-oldu-kim-kazandi-tuncay-semih.jpg
Peki Ütopya 'da yarışı kim kazanır birincisi kim olur?
Tuncay ve Semih arasındaki tabloya bakıldığında Ütopya birincisinin Semih olması sürpriz olmayacak gibi görünüyor.

ÜTOPYA FİNALİ SMS OYLAMASI
Ütopya yarışmasında final 20 Eylül pazar gecesi yapılacak. Ütopya büyük finalinde şampiyon yani birinci üç aşamada belirlenecek.
utopya-finali-birincisi-kim-olur-sms-oylamasi-gazete-satişlari.jpg
İlk aşamada Ütopya yarışması izleyicilerinin SMS oylaması yapılıyor. Bu oylamada süreç başladı. Ardından 26 yarışmacı birinciyi belirlemek için oy kullanacak. Ütopya birincisini belirleyecek üçüncü aşama ise gazete satışları olacak.