BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Ailton yine kadro dışı

Bir süre Beşiktaş'ta da forma giyen Ailton'u (34) kadro dışı bıraktı.

Abone ol

Alman Birinci Ligi takımlarından MSV Duisburg, bir süre Beşiktaş'ta da forma giyen Brezilyalı golcü Ailton'u (34) kadro dışı bıraktı.

Kulüpten yapılan açıklamada, izinden geç dönen yıldız futbolcunun artık profesyonel takımla çalışmayacağı ve kendisine kulüp bulması gerektiği bildirildi.

Brezilya'dan dün dönen ve şiddetli kulak ağrısı nedeniyle iki gün yataktan çıkmadığını söyleyen Ailton'un bu bahanesi kulüp tarafından kabul edilmedi. Duisburg Kulüp Başkanı Walter Hellmich, "Şu ana kadar göstermiş olduğu performans nedeniyle Ailton'un gönderilmesi konusu zaten gündemimizdeydi. Bu gecikme bardağı taşıran son damla oldu" dedi. Futbolcunun yeni bir kulüp bulana kadar tesislerde tek başına antrenman yapacağı belirtildi.Golcü futbolcu Beşiktaş'da dahil olmak üzere oynadığı tüm kulüplerde benzer sorunları yaşamıştı.

Ailton, MSV Duisburg'ta bugüne kadar iki kez doksan dakika olmak üzere toplam sekiz maçta yer aldı ve sadece 2 gol atabildi. MSV Duisburg takımı ilk yarı sonunda topladığı 13 puanla Bundesliga'nın son sırasında bulunuyor.