BIST 9.080
DOLAR 32,39
EURO 35,11
ALTIN 2.325,82
HABER /  GÜNCEL

Ahmet Edip Uğur istifa açıklaması olay! Ağlayarak bombaladı

BALIKESİR Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'dan son dakika haberler var. Ahmet Edip Uğur saat 17.00'da kameralar önüne çıktı ve bomba açıklamalar yaptı. Ağlayarak veda eden Ahmet Edip Uğur'un her sözü olaydı. İşte istifa açıklaması;

Abone ol

BALIKESİR Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un istifası bomba oldu. Erdoğan Balıkesir Belediye Başkanlığı'ndan istifasını istemişti. Ahmet Edip Uğur sadece başkanlıktan değil, AK Parti'den de istifa etti. Başkan son sözlerini ise ağlayarak söyledi ve soruları yanıtlamadan gitti. İşte Ahmet Edip Uğur'un konuşmasından satırbaşları şöyle:

-Siyaset yönetme sanatıdır. Siyasetin ancak demokrasiyle var olduğu unutulmamalıdır. Esas olan demokrasidir. Göreve devam etme imkanı bizler için ortadan kaldırılmıştır. Yerel ile merkez arasındaki irtibat aracılar ile paylaşılamamaktadır. AK Parti'de durum otofajiye getirilmiştir. Kendi adıma şunu söylemeliyim:

-Yolsuzluğunuz yok, usulsüzlüğünüz yok, başarısızlığınız yok, FETÖ bağlantınız yok. Ama ailenize ve evinize kadar ulaşan tehditler katlanacak bir durum olmanın ötesine geçmiştir. AK Parti'de görev yapma imkanım kalmadı. Partimden ve görevimden ayrılma noktasına gelmiş bulunmaktayım.

-AK Parti'de siyaset yapma imkanımız ortadan kaldırılmıştı. Tek endişem başladığımız projelerin yarım bırakılarak insanlarımızın beklentilerinin boşa bırakılmasıdır.

-Bundan önce veda ve vefa vurgusu yapmıştım. Şimdi bütün varlığımla külli iradeye teslim olarak cüzi irademle milletime vefa gösteriyorum. Partime ve başkanlık görevime burada veda ediyorum. İnancım ve itikadım gereği olanda hayır vardır.

-Üzgünüm kırgınım fakat huzurluyum. Çünkü vicdan rahatlığı ile bu kararı almış bulunuyorum. Bugüne kadar aldığım bütün görevlerde Balıkesir sevdalısı olarak şehrime, hemşehrilerime hizmet etme gayreti içinde oldum. Bütün hemşehrilerime, siyaset yaptığım yol arkadaşlarıma ve bu uzun mesai yıllarında bana destek olan aileme teşekkür ediyorum.

AĞLARAK AK PARTİ'DEN DE İSTİFA ETTİ

Ahmet Edip Uğur bu sözleri söyledikten sonra yerinden kalktı ve ağlayarak toplantıyı terk etti. Uğur'un Balıkesir belediye başkanlığından istifası beklenirken, o AK Parti'den de ayrıldığını duyurdu.

Ahmet Edip Uğur ve eşi kimdir? Ahmet Edip kaç yaşında nereli?

Otofaji ne demektir? Balıkesir Belediye Başkanı ne demek istedi?