BIST 10.173
DOLAR 32,26
EURO 34,94
ALTIN 2.436,77
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Ahlat'ta voleybol turnuvası sona erdi

Bitlis'in Ahlat İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen voleybol turnuvasında, Ahlat Kültür ve Eğitim Vakfı voleybol takımı birinci oldu.

Abone ol

Ahlat'ta düzenlenen "Geleneksel Kaymakamlık Voleybol Turnuvası"na kamu kurum ve kuruluşlarından oluşan toplam 22 takım katıldı.

Gençlik ve İlçe Spor Müdürlüğü spor salonunda oynanan ve 20 gün süren turnuvanın final maçını Gençlik İl Spor Müdürü Muzaffer Güven, Kaymakam Bilal Şentürk, Ahlat Belediye Başkanı A.Mümtaz Çoban kurum amirleri ve vatandaşlar izledi.

Final maçında AKEV voleybol takımı ile Muzaffer İncesu İlköğretim Okulu voleybol takımı karşı karşıya geldi. AKEV voleybol takımı Muzaffer İncesu İlköğretim Okulu 3-0 yenerek turnuvanın birincisi olurken, Muzaffer İncesu İlköğretim Okulu 2'nci, Ovakışla Cumhuriyet İlköğretim Okulu ise 3'ncü oldu.

Düzenlenen kupa töreninde bir konuşma yapan Ahlat Kaymakamı Bilal Şentürk, öncelikle turnuvaya katılan takımları kutladığını belirtti. Sportmence ve sosyal bağların güçlenmesi amacıyla düzenlenen, amacına ulaşan turnuvanın, birlik ve beraberlik içerisinde geçmesinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Kaymakam Şentürk "Ne tür spor yapılırsa yapılsın bunun sadece spor olduğunu unutmamamız lazım. Spor sadece bedensel fiziksel egzersizin yapıldığı bir iş değildir.
Spor sosyal bağın güçlenmesi, dostluğun artması, centilmenliğin gösterilmesidir. Esasen her türlü güzelliği spor yaparak bu çatı altında paylaşmak önemlidir"
dedi.

Daha sonra kupa törenine geçildi. Birinci olan takımın kupasını Gençlik İl Spor Müdürü Muzaffer Güven, ikinci olan takımın kupasını Kaymakam Bilal Şentürk, üçüncü olan takımın kupasını ise Ahlat Belediye Başkanı A.Mümtaz Çoban verdi. Kupa töreni, toplu hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.