BIST 10.269
DOLAR 32,26
EURO 34,79
ALTIN 2.439,49
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kayseri şehidini uğurluyor

Halkalı'da askeri personeli taşıyan servis otobüsüne yapılan bombalı saldırıda hayatını şehit Astsubay Başçavuş Duran Bayram için, tören düzenleniyor.

Abone ol

İstanbul, Halkalı'da askeri personeli taşıyan servis otobüsüne yapılan bombalı saldırıda ağır yaralanarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden şehit Astsubay Başçavuş Duran Bayram için, memleketi Kayseri'de tören düzenleniyor.

Şehit Duran Bayram'ın cenazesi İstanbul'dan askeri uçakla Kayseri'ye getirilirken, Hunat Camii'nde de binlerce vatandaş ellerinde Türk bayrakları ile tören saatini beklemeye başladı.

Kayseri Emniyeti, şehit Duran Bayram için düzenlenecek cenaze töreni öncesinde olayların önüne geçmek için takviye kuvvetlerle geniş güvenlik önlemleri aldı.

Yaklaşık bin 500 polisin görev aldığı cenaze töreni için Hunat Camii'ne gelen baba Hüseyin Bayram, "Ağlamayacağım çünkü bugün oğlumun doğum günü" derken, şehidin 4 yaşındaki kızı Rana Bayram ise elinde çiçekle alana geldi.

Şehit Bayram'ın uzman çavuş ağabeyi Kenan Bayram da, "Kardeşimin doğum günü, ölüm günü diye bir şey yok. Bugün burada düğünümüz var" diye konuştu.

Sağlık ekiplerinin kontrolü altında cami avlusuna getirilen şehidin öğretmen eşi Nurşen Bayram'ın ise oldukça bitkin olduğu gözlendi.

Öte yandan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Şehit Yüzbaşı Levent Çetinkaya'nın cenazesinde yapılan yumruklu saldırı sonrası ilk kez Şehit Duran Bayram'ın cenaze törenine katılmak üzere kente geldi.