BIST 10.083
DOLAR 32,41
EURO 34,75
ALTIN 2.427,41
HABER /  GÜNCEL

Ah be baba! Yapılır mı bu hata?

Baba Gökhan Kılıcı, otomobilde 3 yaşındaki oğlu Alperen'i yanlız bırakınca olanlar oldu. Alperen korku dolu 1,5 saat yaşadı.

Abone ol Sivas'ta babası Gökhan Kılcı tarafından araç içerisinde bırakılan 3 yaşındaki Alperen Kılcı otomobilin kapılarını kilitleyince araç içinde mahsur kaldı. Talihsiz çocuk 1,5 saat sonra çilingir yardımıyla kurtarıldı.

Kentin işlek caddelerinden birisi olan İnönü Bulvarı üzerinde ilaç almak için 58 NK 411 plakalı aracını park eden Gökhan Kılcı oğlu Alperen'i araç içerisinde bırakarak eczaneye gitti. Dalgın sürücü, aracın anahtarını yanına almadı. Araçta yanlız kalan küçük çocuk araç içerisindeki düğmeye basarak kapılarını kilitledi. İlaçlarını aldıktan sonra otomobilinin yanına gelen baba araç kapılarını kilitli görünce şok oldu. Bir süre aracın kapısını açmaya çalışan Gökhan Kılcı başarılı olamayınca olay yerine polis ve çilingir çağırdı. Olay yerine gelen çilingir 1,5 saat süren çalışma sonucu otomobilin kapılarını açarak mahsur kalan çocuğu çıkardı. Çalışmaları korku dolu gözler ile izleyen küçük çocuk bu sırada göz yaşlarına boğuldu. Araç kapılarının açılmasının ardından baba ve oğul olay yerinden ayrıldı.