BIST 9.984
DOLAR 32,37
EURO 34,72
ALTIN 2.427,35
HABER /  MAGAZİN

Ağlayarak canlı yayını terketti

Ayrıldığı sevgilisi Oğuz Kayhan canlı yayına bağlandı, Akalın çileden çıktı...

Abone ol

Esra Ceyhan'ın Kanal D'deki programına konuk olan Demet Akalın, son günlerde yaşadığı olaylarla ilgili açıklamalar yaptı.

Oğuz Kayhan'ın bir röportajında yaptığı açıklamaları dinleyen Demet Akalın, yorum yapmak yerine 15 gündür Refik dayısının kendisini aramadığını anlatmaya başladı. Akalın, "Benim bir Refik dayım var. Adamcağız 15 gündür beni aramıyor. Çok kanıma dokundu, çok ağrıma gidiyor. Belki de söyleyecek bir şey bulamıyor. Gerçi diğer dayılarım yanımda, ailemin hepsi yanımda. İlle de Demet Akalın olunca bunlar yaşanmıyor diye bir şey yok. Ben biraz kötü oldum, içeri gideceğim" diyerek gözyaşlarını tutamadı ve stüdyoyu terketti.

Reklam arasından sonra stüdyoya tekrar gelen Akalın, "Aile mevzuları olunca kötü oluyorum. Onlar küçük bir yerde yaşıyorlar ve laf gelsin istemiyorum" açıklamasını yaptı.

Oğuz'dan dayak yemedim

Birlikte yaşadığı sevgilisi Oğuz Kayhan ile cep telefonundaki mesajları görmeden bir kaç gün önce ayrılma kararı aldıklarını ancak aynı evde yaşamaya devam ettiklerini belirten Demet Akalın, medyada yer alan Oğuz Kayhan'dan dayak yediği iddilarını da yalanlayarak "Dayak yemedim" dedi.

Mesajları gördüğünde zaten ilişkilerini bitirme kararı aldığını anlatan Akalın, "Eğer ilişkimiz bitmemiş olsaydı sinir krizleri geçirebilirdim ama güldüm. O kişinin kim olduğunun önemi yok ama biz salı günü ayrılmaya karar veriyorsak ve sen perşembe günü benim evimden benim teybimden o kişiye müzik dinletiyorsan bu bir skandaldır" şeklinde konuştu.

Demet Akalın, Kayhan'ın telefonunda kendi koruması ve şoförünün de mesaflarını gördüğünü söyleyerek "Ekmek yediğiniz yere bu yapılmaz. Çok fena kırıldım" dedi.

Kayhan: Öyle bir mesaj yok

Bu arada canlı yayına bağlanan Oğuz Kayhan, ise Amerika'dan yeni döndüğünü söyleyerek, aldatma haberlerini yalanladı ve "Mesaj diye bir şey yok. O tarzda bir mesaj yok. Ben hayatım boyunca kimseye yanlış yapmadım beni bilen bilir. Bundan sonra da yapmayacağım. Herşey insanlar için" şeklinde konuştu.

Kayhan, koruma ve şoförün laf taşıdığı iddialarını da yalanladı. (Televizyongazetesi)