BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

RTÜKten eğitim semineri

RTÜK, valilik basın ve halkla ilişkiler müdürlerine yönelik eğitim semineri Antalya'nın Alanya ilçesinde yapılacak.

Abone ol Radyo Televizyon Üst Kurulu'nun (RTÜK) Valilik basın ve halkla ilişkiler müdürlerine yönelik eğitim semineri Antalya'nın Alanya ilçesinde yapılacak.

Edinilen bilgiye göre, RTÜK ile Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü'nce ortaklaşa düzenlenen seminer 5 Kasım Çarşamba günü başlayacak. Üç gün sürecek seminerin açılış konuşmasını RTÜK Başkanı Zahid Akman ve Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürü Salih Melek, yapacak.

Seminerde, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Orhan Erinç ''Türkiye'de Basın Mevzuatı'', RTÜK Üyesi Prof. Dr. İlhan Yerlikaya ''Radyo ve Televizyon Yayıncılığı'', RTÜK Uzman Denetçisi Yusuf Turan ''Yerel Medya, Medya ve Kamu Yararı'', RTÜK İzleme ve Değişim Daire Başkanı Nurullah Öztürk ''Yayın İlkeleri ve Yayın Etiği'', Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Naci Bostancı ''Halkla İişkiler Uygulamaları'', RTÜK Eğitim Dairesi Başkanı Ayhan Özçelik ''RTÜK'ün Görev ve Uygulamaları'' ve Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Ertan Cillov ''Basın İlan Kurumu'' konularında konuşacaklar.