BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,70
ALTIN 2.446,19
HABER /  GÜNCEL

Ağa'nın fabrikası kül oldu

Bozüyük'te Toprak Kağıt Fabrikası'nda çıkan yangına Bilecik ve Eskişehir’den gelen itfaiye ekipleri ve fabrika işçileri müdahale etti

Abone ol

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde bulunan Toprak Kağıt Fabrikası’nda çıkan yangın kontrol altına alındı.

Gece 02:00 sularında Bozüyğk-Eskişehir karayolunun 3. kilometresinde bulunan Toprak Kağıt Fabrikası’nın atık kağıt depo bölümünde sebebi bilinmeyen bir nedenden ötürü yangın çıktı.

Bozüyük, Bilecik ve Eskişehir’den gelen itfaiye ekipleri ve fabrika işçileri tarafından müdahale edilen yangın yaklaşık 3 saat içerisinde söndürüldü. Yangın esnasında dumandan etkilenen işçiler ve itfaiye erleri ise olay yerinde bulunan 112 ambulansıyla kaldırıldıkları Bozüyük Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Ayrıca yangın esnasında koli koli ayran taşınarak itfaiye erlerine ve işçilere verildi.

CAN KAYBI OLMADI

Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Sertler, yangını kontrol altına aldıklarını ve soğutma çalışmalarını sürdüğünü söyledi.Bilecik ve Eskişehir’den takviye itfaiye ekiplerinin geldiğini de anlatan Sertler, yangında dumandan etkilenen birkaç kişinin hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığını ve yangında sadece mal kaybının olduğunu kaydetti.