BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,00
ALTIN 2.516,09
HABER /  GÜNCEL

Afyonkarahisar'da korkunç kaza

Afyonkarahisar'da yolcu otobüsünün kamyona arkadan çarpması sonucu 7 kişi öldü, 25 kişi yaralandı.

Abone ol

AFYONKARAHİSAR’ın Kızılören İlçesi’nde bir yolcu otobüsü, bir kamyona arkadan çarptı. Kazada ilk belirlemelere göre 7 kişi öldü, 25 kişi de yaralandı.

Otobüsün kamyona arkadan çarptığı kazada cesetler olay yerine gelen sivil savunma ekiplerinin uzun uğraşları sonucu çıkarılabildi.

Kaza, saat 04.30 sıralarında Afyonkarahisar-Antalya Karayolunun 86’ncı kilometresinde Kızılören İlçesi çıkışında medya geldi. İstanbul’dan Antalya’ya giden Metin Acar’ın (35) kullandığı 45 EF 105 plakalı yolcu otobüsü, Mustafa Yavaş (51) idaresindeki 20 VA 770 plakalı kamyona arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle kamyon yoldan çıktı. 

KAMYONUN KASASI İKİ METRE GİRDİ

Kamyonun kasası, yaklaşık 2 metre kadar otobüsün içine girdi. Kazada, ilk belirlemelere göre otobüsteki 7 kişi hayatını kaybederken, 25 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. İlk müdahalenin ardından yaralılar Dinar, Sandıklı ve Afyonkarahisar’da ki hastanelerde tedavi altına alındı.

ÖLENLERİN KİMLİKLERİ

Kazada olay yerinde yaşamını yitirenlerin Ünal Aktürk, Sehernaz Alaç, Süleyman Yavuz, Tenzile Yavuz, Devrim Yavuz ve Çağrı Zer olduğu bildirildi. Yaralanan 26 kişinin tedavileri ise Afyonkarahisar, Sandıklı ile Dinar'daki hastanelerde sürüyor.