BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  DÜNYA

Katliam gibi kaza: 6 ölü, 26 yaralı

Afyonkarahisar’da meydana gelen trafik kazasında 6 kişi öldü, 26 kişi de yaralandı.<br/>Edinilen bilgilere göre kaza, Afyonkarahisar-Antalya...

Abone ol

Afyonkarahisar’da meydana gelen trafik kazasında 6 kişi öldü, 26 kişi de yaralandı.
Edinilen bilgilere göre kaza, Afyonkarahisar-Antalya Karayolunun 88. kilometresinde, Kızılören ilçesi çıkışında meydana geldi. İstanbul’dan aldığı yolcularla dün akşam saatlerinde yola çıkan 45 EF 105 plakalı Metin Acar (35) yönetimindeki tur otobüsü, Mustafa Yavaş (51) yönetimindeki 20 VA 770 plaklı kamyona arkadan çarptı. Kaza sonucu 6 kişi hayatını kaybetti, 26 kişi de yaralandı.
Kaza sonrası otobüste bulunan yolcular arasında adeta can pazarı yaşanırken, olay yerine çok sayıda polis, 112 Acil Servis ve Afyonkarahisar İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne ait Sivil Savunma ekibi sevk edildi. Kazanın ardından cesetler ve yaralılar sivil savunma ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik uğraşları sonucu otobüs içerisinden çıkarılırken, çıkarılan cesetlerin yol kenarına ardı ardına dizilmesi ise hafızalardan silinmeyecek bir görüntünün oluşmasına neden oldu. Cesetlerin kimliklerinin belirlemem çalışmalarının sürdüğü bildirilirken, otobüsten çıkarılan yaralılar ise ambulanslar ile çeşitli hastanelere kaldırıldılar. Kazanın ardından, Afyonkarahisar-Antalya Karayolu yaklaşık olarak 30 dakikada ulaşıma kapandı. Kamyon sürücüsü gözaltın alınırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.
(İHA)