BIST 10.199
DOLAR 32,40
EURO 34,76
ALTIN 2.404,47
HABER /  MAGAZİN

Adriana Limayı reddeden Türk

Bülent Ersoy'a havaalanında şok. Şarkıcı 5. kez dünyaevine girdi. Adriana Lima'ya burun kıvıran Türk. İşte magazin turu.

Abone ol

Aşkları “Binbir Gece”nin setinde filizlenen ve birkaç aydır bu beraberliği gizleme gereği duymayan Bergüzar Korel ile Halit Ergenç, önceki gün yine el ele kameralar önün-deydi...

Dizinin Ortaköy’deki çekimlerine katılan ikili, verilen arada Kırçiçeği adlı restorana geçerek baş başa yemek yedi.

Daha sonra sete dönen ikili, iş arasında yaşadıkları bu romantik kaçamağı görüntüleyen gazetecilere gülümseyerek poz verdi. (Hürriyet)

Dizilerde bedbaht karakteri gerçek hayatta nasıl?

[PAGE]

Dizilerin mutsuz aşığı İker Aksum, 1 yıl önce evlendiği eşiyle çok mutlu olduğunu söyledi.

Canlandırdığı birbirinden bedbaht karakterler, İlker Aksum'un imajını olumsuz etkiledi!

Şu sıralar “Canım Ailem”in aşk acısıyla kıvranan Halim'i olarak izleyici karşısına çıkan oyuncu, “Herkes bana bakıp ‘Kesin büyük bir aşk acısı çekmiştir' diye düşünüyor” diyor. (Hürriyet)

Para için teklifi kabul eden manken ve oyuncu kim?

[PAGE]

Manken ve oyuncu Tuba Ünsal kendisine yapılan teklifi para için kabul ettiğini açıkladı. Manken ve oyuncu Tuba Ünsal, önceki gün katıldığı bir galada Çarkıfelek yarışmasında hostes olmayı parası için kabul ettiğini açıkladı.

Ünsal "İyi bir rakam teklif ettiler. Ben paradan dolayı kabul ettim. İyi ki kabul etmişim" dedi. Tuba Ünsal programda çok güzel vakit geçirdiğini belirterek şöyle devam etti: "Dizideki, okuldaki, günlük hayatımda yaşadığım stresimi, orada atıp rahatlıyorum. Dans ediyorum, gülüyorum, ağzıma geleni söylüyorum." Güzel sunucu Mehmet Ali Erbil ile çok iyi anlaştıklarını da sözlerine ekledi

Galaya el ele gelen çift kim?

[PAGE]

Tayanç Ayaydın, Genco Erkal, Melih Düzenli ve Şenay Aydın'ın rol aldığı, Ben Hopkins'in yönettiği Altın Portakal ödüllü “Pazar: Bir Ticaret Masalı” filminin galası, önceki akşam Nişantaşı'ndaki City's Alışveriş Merkezi'nde yapıldı.

Galaya katılanlar arasında Özcan Deniz ve Fahriye Evcen de vardı. Alışveriş merkezine el ele gelen sevgililer, girişte karşılaştıkları yakın arkadaşları Tayanç Ayaydın ile kısa bir süre sohbet ettiler. (Hürriyet)

Hüsnü Şenlendirici Seki'ye 24.5 yıl istenmesine neden şaşırdı?

[PAGE]

Hüsnü Şenlendirici eski sevgilisi Deniz Seki için 24.5 yıl istenmesine şaşırdığını söyledi.

Hüsnü Şenlendirici, "Bu iddianameyi duyunca açıkçası çok şaşırdım. Ne diyebilirim ki... Bu dava çok gizli yürütülüyor. Herkes gibi ben de bir şey bilmiyorum. Bu kadar yıl nasıl istenir anlayamadım. Demek ki bilmediğimiz şeyler var. Ama ben Deniz'in hala kurban olduğuna inanıyorum. Şu an çok üzgünüm" dedi. (Hürriyet)

Dördüncü kez evlenen sanatçı kim?

[PAGE]

Yeşim Salkım ve ‘Sessiz Gemiler’ dizisindeki rol arkadaşı Hakan Eratik evlendi.

“Bir daha asla evlenmem” diyen Yeşim Salkım dün akşam 5’inci kez nikah masasına oturdu ve Hakan Eratik ile dünya evine girdi. Salkım’ın gelinlik giydiği nikah töreni az sayıda konuğun katılımıyla Hadımköy K9 çiftliğinde gerçekleşti.

Salkım’ın nikah şahitliğini Erdinç Eratik (Hakan Eratik’in ağabeyi) ve Zeynep Salkım (Salkım’ın yengesi) yaparken, Eratik’in şahitleri Serhat Salkım (Yeşim Salkım’ın kardeşi), Halide Eratik ve Gamze Eratik (Eratik’in yengeleri) oldu. İlk evliliğini Mustafa İmre ile yapan Salkım, daha sonra Hakan Uzan’la evlendi.

2 yıllık evliliğin ardından Uzan’dan boşanan Salkım, OnurAir’in ortaklarından Arben İçli’yle evlendi.

Son olarak İlker İnanoğlu’yla dünya evine giren Salkım, 1 yıl önce de Hakan Eratik ile nişanlanmıştı.

Bülent Ersoy havaalanından neden şok yaşadı?

[PAGE]

Bülent Ersoy'un 38 bin euro değerindeki çantası Düsseldorf Havaalanı'nda çalındı. Kelebek'in haberine göre; eski eşi Armağan Uzun'la barıştığı konuşulan Bülent Ersoy, bu dedikodulara ilginç bir açıklamayla nokta koydu: “Düsseldorf Havaalanı'nda 38 bin Euro'luk Chanel çantam çalındı. Çok sinirliyim, aşk haberlerini düşünecek durumda değilim!”

İki yıl önce boşandığı Armağan Uzun'la barıştığı haberlerine sinirlenen Ersoy, “Ben okuyup bitirdiğim kitabın kapağını bir daha açmam. O yüzden böyle bir şey söz konusu değil” dedi. Sanatçı, sahneleri bırakacağı haberlerinin doğru olmadığını da söyledi: “Ben ‘Bu sezon sahneye çıkmayacağım' dedim. Yoksa sahneleri niye bırakayım, deli miyim?”

'Hepsi' Gülçin'e karşı

[PAGE]



Gülçin'in ayrılmasıyla yola üç kişi devam eden Hepsi grubu, eski arkadaşlarına kırgın.

Parasını alamadığı gerekçesiyle gruptan ayrılan Gülçin ile bir zamanlar yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Yasemin, Cemre ve Eren arasındaki ipler tamamen koptu.

Hürriyet gazetesinin haberine göre; Hepsi kızları, “Bir zamanlar arkadaştık ama şimdi değiliz. Biz artık üç kişiyiz. insanlar buna alışsın” dedi.

Adriana Lima'yı reddeden oyuncu kim?

[PAGE]

Askerlik hizmetini tamamlayıp İstanbul'a dönen Kenan İmirzalıoğlu basında çıkan Kont Drakula'yı oynayacağı haberlerinin asılsız olduğunu açıkladı.

'Son Osmanlı-Yandım Ali' filminin devamı için çalışmalara başladığını belirten İmirzalıoğlu şunları söyledi: "Şimdi önümüzdeki proje bu. Drakula filmi konusunda bir bilgim yok. Onun kalbine kazık çakan adamı oynamak isterim."

Bugün gazetesinin haberine göre; ünlü oyuncu, sır gibi sakladığı yeni projedeki bayan oyuncuların kim olacağı sorusuna ise, şu cevabı verdi: "Adrina Lima benimle oynamak çok istiyor ama ben Türk kızı olsun istiyorum."

Hande Yener bileğini neden burktu?

[PAGE]

Hande Yener, yeni klibini 6 Nisan'da çıkardığı albümüne de adını veren 'Hayrola' şarkısına çekti.

Sözleri Hande Yener'e, müziği Erol Temizel'e ait olan şarkının klip çekimi için Limonata Stüdyoları'nda çalışıldı. Sabah gazetesinin haberine göre; 30 saat süren çekimlerde Hande, koreografi nedeniyle beş saat havada asılı kalınca, bileğini burktu ama çekimlere devam etti. Albümün tanıtım fotoğraflarının gördüğü ilgi üzerini klibinin de benzer ambiyansta olmasını isteyen şarkıcı, 50 kişilik bir ekiple çalıştı.

4 DAKİKA İÇİN 8 KIYAFET GİYDİ
Uzun süren çekimler boyunca enerjisi ile tüm ekibi motive eden Hande Yener'e dört kadın dansçı eşlik etti. Şarkısının öyküsünü; "Kim bir kere bile 'Hayrola' diye sormamıştır ki bu hayatta?" sorusu üzerine kuran Yener, bileğini sakatladığı klip çekimi için yaklaşık iki aydır koreograf Nur Sonbahar ile çalışıyordu.
Klip çekimi boyunca sekiz ayrı kostüm giyen Hande Yener'in kıyafetleri ünlü tasarım ajansı Lappart imzasını taşıyor. Kostümler bir hafta öncesinden özel olarak yurtdışından getirildi. Hande Yener, bu klibinde de bodymayo şeklindeki kostümlerinden vazgeçmedi.

[PAGE]

Tan Sağtürk'e Rus kayınbaba

Geçtiğimiz aylarda Bergüzar Korel'le evliliğin eşiğinden dönüp sonra Rus sevgilisi Alona ile objektiflere yakalanan Tan Sağtürk, beraberliğini gözlerden uzak yaşıyor.

Rus sevgilisi için Rusça öğrenmeye başlayan ünlü balet, geçtiğimiz günlerde Alona'nın ailesiyle tanışmak için Moskova'ya gitmiş.

Sabah gazetesinin haberine göre; Moskova'da bir hafta kalıp Rus aşkının akrabalarını yakından tanıma fırsatı bulan Sağtürk, onlarla çok iyi anlaşmış. Yakınları, başlangıçta 'göstermelik bir ilişki' diye tanımlanan beraberliğin 'sağlam temeller üzerine' kurulduğunu söylüyor.