BIST 10.281
DOLAR 32,26
EURO 34,72
ALTIN 2.397,01
HABER /  GÜNCEL

Adnan Oktar Öcalan'ın mektubunu yorumladı

Kamuoyunda Adnan Hoca olarak bilinen Adnan Oktar Öcalan'ın mektubunu yorumlayarak şaşırtan şeyler söyledi!

Abone ol

İNTERNETHABER.COM (ÖZEL İÇERİK)- Kamuoyunun Adnan Oktar olarak tanıdığı nam-ı diğer Adnan Hoca  dün Diyarbakır'daki Nevruz'da okunan Abdullah Öcalan'ın mektubunu değerlendirdi. Oktar, Öcalan'ın Allah yoluna girdiğini düşündüğünü söyleyerek Öcalan ve PKK'lılara namaz kılmayı, Kuran'a sarılmayı ve tövbe etmeyi tavsiye etti.

Oktar televizyon programında "Cenab-ı Allahın onu yönlendirdiği görülüyor. Her şey İslam'dan Kuran'dan yöne dönüyor. Güneydoğu kardeşlerimiz Allah'tan korkar, İslam yolundadır. Güç Allah'ındır. Ayrışma bölünme günahtır, bütünleşme sevaptır" dedi.

APO'NUN MEKTUBUNA BENİM MEKTUBUM

Oktar "İçişleri Bakanı Kürt, iftihar ediyorum MİT müsteşarı Kürt, iftihar ediyorum keşke Başbakan Tayyip Hocam da Kürt olsun ne fark eder Kürdistan'dan mı geldi? Çok acı çektik ama bir atak görülüyor. İslam'la mutlu son gelecek. Modern, akılcı, sevgi dolu güzel bir sistem. Apo'nun mektubuna benim mektubum bu."

Apo'dan bizim istediğimiz tövbe-i istiğfar etsin, namazlarını kılsın, Allah'a iltica etsin, Kuran'a sarılsın. PKK'lılar da bunu yapsın. Sırf yurtdışına çıkmakla olmaz, silah bırakmakla olmaz, Kuran'a sarılsınlar, tövbe etsinler.

Öcalan'ın "Türkiye halkı bilmelidir ki Kürtlerle Türklerin İslam Bayrağı altındaki bin yıla yakın kardeşlik hukuku ortadadır" sözlerini beğendiğini söyleyerek Öcalan'ın geliştiğini söyledi. Öcalan'ın Marksizmi Komünizm'i artık beğenmediğini İslam'ın güzelliğini gördüğünü iddia etti.

ÖCALAN BİZİ İZLİYORDUR

"Allah PKK'yı da etkisiz hala getirdi, Suriye celladını da ortadan kaldırdı, her şey değişiyor" diyen Oktar bölünme istemediklerini İttihat-i İslam istediklerini söyledi.

"Pozitivist dogmalarla çok kuşatıldığımı fark ettim" diyen Öcalan için Oktar "Benim ne demek istediğimi o anlamıştır. Ben ona Yaradılış Atlası'nı gönderdim, kardeşine ve diğer partililere de gönderdim. Bizim yayınlarımız izlediğini düşünüyorum. Benim ne demek istediğimi anlıyordur. Vatan hepimizin, bela istemiyoruz" dedi.

PKK VE ÖCALAN'A REÇETE!

PKK'lılar sınır dışına çekilince işin bitmeyeceğini söyleyen Oktar gittikleri yerlerde Kuran'ı İslam'ı öğrenmelerini, tövbe etmelerini ve namaz kılmalarını istedi.