BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.425,76
HABER /  GÜNCEL

Adnan Oktar cezaevinde müritleri iş başında!

Hakkında onlarca suçlama nedeniyle cezaevinde bulunan Adnan Oktar taraftarları dün akşam twitter'da hashtag çalışması yaptı. #DelikanlıŞanlıYiğit başlığıyla yapılan paylaşımlarda Adnan Oktar'ın cezaevinden salıverilmesini istedi.

Abone ol

Resmi belgede sahtecilikten tecavüze kadar hakkında onlarca suçlama nedeniyle Edirne F Tipi Cezaevi'nde tutuklu olan Adnan Oktar için sosyal medyada özgürlük çağrısı yapıldı.

Adnan Oktar için dün akşam twitter'da #DelikanlıŞanlıYiğit başlığıyla hashtag çalışması yapıldı. Örgüte ait bazı hesaplar tarafından da destek verilen başlık twitter'da kısa sürede en çok konuşulanlar listesinin üçüncü sırasına kadar yükseldi.

"HİÇ DEĞİŞMEMİŞLER"

Adnan Oktar'a yakın isimlerin itirafları ve örgüt içerisindeki iğrenç ilişkilere rağmen örgütün hala sosyal medyada da olsa organize oldukları belirtildi. Paylaşımlarda Adnan Oktar için "sevgilim, nur yüzlüm" gibi ifadeler kullanılırken, bazı paylaşımlarda ise daha da ileri gidilerek Oktar'ın tutukluluğu Hz. Yusuf'un zindana atılma sürecine benzetildi.

TARKAN YAVAŞ MI ORGANİZE EDİYOR?

Paylaşımlarda Adnan Oktar'ın tutukluluğuna ilişkin suçlamaları iftira olarak nitelendiren bir isim dikkat çekiyor. Habertürk'ten Fatih Altaylı'nın "Bilmeyenler için Adnan Oktar kılavuzu" başlıklı yazısında adı geçen Tarkan Yavaş, twitter adresinden Oktar'ın milyonlarca kişinin imanına vesile olduğunu iddia ederken, operasyonun bu faydaları perdelediğini ileri sürdü.

ÖRGÜTÜN KARA KUTUSU KAÇTI MI?

Altaylı'nın Adnan Oktar kadar tehlikeli olduğunu söylediği Tarkan Yavaş'ın yakalandığı ileri sürülmüş; ancak bu iddia doğrulanmamıştı. Operasyonun hemen ardından hakkında arama kararı çıkarılan Yavaş'ın örgütün kara kutusu olduğu belirtilirken, operasyonu haber aldığı ve bazı şantaj kasetleriyle birlikte İsrail'e kaçtığı ileri sürülmüştü. Tarkan'a ait olduğu twitter hesabından operasyonu eleştiren paylaşımlar aralıksız devam etmişti.

Peki bu Tarkan Yavaş kimdir? İşte Altaylı'nın Yavaş'a ilişkin o sözleri;

"Kanserli bir hücreye yapılan bu operasyon, toplumdaki önemli bir pislik yuvasının ortadan kalkmasını sağlayacak diye umuyorum.

Bu arada Tarkan Yavaş bu örgütün yapısı içinde Adnan Oktar’dan daha etkili ve daha önemli birisi.

Onun da yakalanması gerek.

Çünkü o da en az Oktar kadar “Tehlikeli”